Szórakozás

Mischinger Péter Szorcsik Vikiről: Nem kell a pénze, csak szeretném hallani az igazságot a szájából

TV2
TV2
Szerinte ebben az esetben egy bocsánatkérés már kevés.

Az idei Farm VIP nem mentes a botrányoktól, amik középpontjában nem ritkán Szorcsik Viki áll. A múlt héten műsorra kerülő részekben csúcsosodott ki a színésznő és Mischinger Péter vitája. Szorcsik súlyos vádakat fogalmazott meg az Exatlon sztárjával szemben, testi- és lelki bántalmazónak nevezte a sportolót.

Hittem magamban, hogy mérgemben sem mondtam semmi olyat, amivel én egy nőt megalázok, bántalmazok, az adás pedig csak megerősített ebben. Minden, amivel Viki rágalmazott, az saját magára igaz, sajnos

mondta el a story.hu-nak Mischinger. Később nyílt bocsánatkérésre szólította fel Szorcsikot, aki egy videóval válaszolt, amiben tudatta, kész felvenni a kesztyűt a sportolóval szemben.

Nem értem Vikit. Azt gondolom, elég nyilvánvalóan látszódott, hogy hazugságokat állít. Én nem akarom őt bántani, nekem nem célom, hogy büntetett legyen. Nem kell a pénze, a várható több százezres jóvátétel, csak szeretném hallani az igazságot a szájából.

Mischinger Péter nemcsak maga miatt nem sétál el a történtek mellett. Szeretne rámutatni, hogy ennek sem a civil életben, sem a képernyőn nincsen helye, emellett célja támogatni a bántalmazott nőket, de azokat a férfiakat is, akikre valótlanul ráhúzzák a vizes lepedőt.

Egy ilyen rágalom egy egész életet tönkre tehet. Engem is kicsaphattak volna a munkahelyemről, tönkre mehetett volna a karrierem. Ezt nem lehet megengedni, és erre egy bocsánatkérés kevés. El tudom fogadni, hogy indulatból, taktikából, bármiből ez megtörtént, de legyen kimondva az igazság is, hogy nem tettem semmit, amit Viki állít. Hogy se most, se évek múltán, senki se húzhassa azt rám, hogy tőlem félni kell, mert én nőket alázok, abuzálok!

Bevallottam megviselő számára az ügy, de a számára legkedvesebb emberek támogatása sokat segít neki. Mindezek ellenére nem zárkózik el attól, hogy valaha rendezzék a kapcsolatukat a színésznővel.

Elsőre azt mondanám, nem gondolom, hogy jóban leszünk. De ha visszanézek a múltba, akkor értek meglepetések, váratlan békülések. Szóval benne van a pakliban, hogy Vikivel is így alakul köztünk, de ezen én lepődnék meg a legjobban

– mondta a sportember.

Görgényi Fruzsiban sem hagyott jó érzéseket a műsor, erről ebben a cikkünkben van szó:

Kapcsolódó
Görgényi Fruzsina a Farm VIP-ről: Személyiségromboló hatású volt, ami a műsorban történt velem
Rosszul esik neki, ami az elmúlt hetekben történt vele, és már nem tud szó nélkül elmenni mellette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik