Élet-Stílus

Rengeteg kommentet generált Meghan Markle Nigériában viselt ruhája a nevében rejlő irónia miatt

Andrew Esiebo / Getty Images for The Archewell Foundation
Andrew Esiebo / Getty Images for The Archewell Foundation

Rengeteg kommentet generált Meghan Markle Nigériában viselt ruhája a nevében rejlő irónia miatt

Tisztelgés a királyi család előtt vagy szimpla trollkodás? Megoszlik az emberek véleménye.

Meghan Markle és Harry herceg három napra Nigériába utaztak, pénteken egy iskolalátogatással kezdődött hivatalos programjuk. A sussexi hercegné ez alkalomból egy hát nélküli barackszínű maxiruhát viselt (fenti képünkön), aminek tervezője tök véletlenül azt a nevet adta, hogy Windsor. Mint ismert, az Egyesült Királyság uralkodócsaládja, a brit királyi család a Windsor-ház nevet használja.

A közösségimédia-felhasználok nem tudták nem észrevenni abban az iróniát, hogy Markle – aki férjével együtt 2020-ban hagyta ott a királyi életet és a windsori kastélyban lévő otthonát – négy évvel később éppen egy ilyen névvel ellátott ruhát visel, vette észre a PageSix.

„Meggyőződésem, hogy ezen a ponton már szándékosan csinálja. Az a célja, hogy beszéljenek róla, nem az, hogy elfogadják őt. Wallis kézikönyvéből tanul” – írta valaki az X-en, utalva Wallis Simpsonra, aki miatt VIII. Eduárd brit király 1936-ban lemondott a trónról, hogy feleségül vehesse.

Más inkább viccesen tekintett a dologra: „Most tényleg sikerült kiválasztania egy Windsor nevű ruhát vagy csak poénból pimaszkodik?” – olvasható egy kommentben.

Harry herceg egyébként az afrikai utazás előtt Londonban járt, a királyi családnak azonban nem volt ideje találkozni vele, viszont édesanyja, a néhai Diana hercegné testvéreivel összefutott.

Kapcsolódó
Harry herceget Diana testvérei támogatták londoni programján
Apjával és testvérével nem találkozott látogatása alatt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik