Élet-Stílus

Borzalmas dolgokat vallott be a netet felrobbantó ruhafotó készítője

Pár éve az internet arról elmélkedett, hogy milyen színe lehet egy esküvői ruhának. A fotót készítő Keir Johnston most bevallotta, miket művelt a feleségével.

Elismerte a bűnösségét az a férfi, akit egy vitát kirobbantó fénykép miatt ismert meg közel tíz évvel ezelőtt a világ – írja a Mirror.

2015-ben végigfutott az interneten egy esküvői ruhát ábrázoló fotó, amiről első látásra nem lehetett eldönteni, hogy fekete-kék vagy arany-fehér színe van.

Az online közvéleményt megosztotta, melyik színkombinációról lehet szó, még Kim Kardashian és Ellen DeGeneres is belekeveredett a vitába. A ruha annyira híres lett, hogy saját Wikipedia-oldalt is kapott. A ruhát egyébként a menyasszony anyja viselte az esküvőn, de nem egyedi darabról van szó, ahogy egy tavalyi Twitter-posztból is kiderül.


A férjet, Keir Johnstont tavaly vádolták meg azzal, hogy 11 éven át erőszakoskodott a feleségével, és meg is akarta ölni. A férfi állítólag többször is fojtogatta, késsel fenyegette, megütötte a nőt, de előfordult, hogy a kocsmából rángatta ki őt. Johnston végig tagadta a vádakat, a tárgyalására idén május 9-én került sor.

Chris Macintosh ügyész elmondta a bíróságnak, hogy 2022. március 6-án Johnston ivott egy kocsmában, ahonnan folyamatosan üzeneteket küldött a feleségének, ezekben a többi között azt sérelmezte, hogy nem támogatja őt. A férfi hazament és lefeküdt aludni, a felesége később érkezett haza. Amikor Johnston felébredt, azt mondta a feleségének, hogy el fogja hagyni. A nő kiment a szobából, de a férfi követte, később a földre szorította, és mindkét kezével fojtogatni kezdte, majd magához vett egy kést. A nőnek ekkor sikerült felhívnia a segélyhívót.

A férfi a tárgyaláson beismerte a bántalmazásokat, és azt is, hogy ezekkel életveszélyt okozott. Johnston jelenleg letartóztatásban várja az ítélethozatalt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik