Szórakozás

Görgényi Fruzsina a Farm VIP-ről: Személyiségromboló hatású volt, ami a műsorban történt velem

TV2
TV2
Rosszul esik neki, ami az elmúlt hetekben történt vele, és már nem tud szó nélkül elmenni mellette.

Görgényi Fruzsinát sok kritika érte a Farm VIP-ben, játékostársai gyakran bántották. A műsor kezdete óta nem szólalt meg, nem akart másokkal vitázni, vagy mosdatni magát, bár utólag úgy látja, nincs is miért. A csütörtöki adás után azonban már nem tudott, és nem is akart csendben maradni. Érzéseiről az nlc-nek mesélt.

Amikor bent voltam, napokig úgy éreztem, hogy nagy baj van velem, az is eszembe jutott, hogy rossz ember vagyok, és rosszul neveltek a szüleim. Teljesen eltorzult az önképem, és csak most, kívülről látom, hogy nem éreztem jól

– kezdte a színésznő, és elárulta: gyakorlatilag felrobbant az Instagram-oldala, annyi pozitív üzenetet kap nap mint nap. „Talán ez mutatja a legjobban, hogy mégsem vagyok rossz ember. Hosszú leveleket kapok szakemberektől, pszichológusoktól, de fiatal, iskolás lányoktól is. Ezúton szeretném megköszönni a sok biztatást, mert tényleg személyiségromboló hatású volt, ami a műsorban történt velem” – mondja.

Úgy véli, a róla megjelent cikkek és a szalagcímek miatt ítélik el őt olyanok, akik nem nézik a műsort, csak az újságokat olvassák.

Olyan mondatokat idéznek a szereplőktől, amiket tőlem sosem tudnának, hiszen én nem mondok másokra rosszat, nem gonoszkodok az emberekkel, nem káromkodok. A műsor során sem mocskolódtam, nem rágalmaztam senki. Rosszul esik, ami történt velem az elmúlt hetekben, és már nem tudok emellett szó nélkül elmenni, de nem vagyok hajlandó lesüllyedni egy bizonyos szint alá

– fogalmazott Görgényi, és azt is elárulta, hogy gyerekek is felkeresték, akiket az iskolában hasonló módon bántalmaznak, mint őt a műsor alatt. Azon kívül, hogy együtt érez velük, próbál segíteni is nekik, ennek legjobb formáját még keresi. „Nagyon fontos, hogy erről beszéljenek a felnőttek és a gyerekek is. Remélem, hogy ha valaki kinyitja a száját és végre beszél a problémáról, akkor lesz olyan, aki meghallgatja, és segít is neki. Sokkal többet kéne foglalkozni a bullyinggal, mert sajnos az élet összes területén jelen van. Sokszor olyan emberek életében is, akiről nem is gondolnánk” – mondja.

A színésznő egyébként békés, nyugodt embernek írja le magát.

Biztos vagyok benne, hogy azért bántottak engem, mert tudták, hogy nem támadok vissza, hiszen nem vagyok egy agresszív jellem. Tudható volt, hogy én nem fogok senki fejéhez vágni gonosz dolgokat, mert nem vagyok ilyen ember.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik