Szórakozás

Hugh Hefner fia szerint bosszúból próbálják rossz színben feltüntetni az apját egy új dokumentumsorozatban

Christopher Polk / Getty Images for Playboy
Christopher Polk / Getty Images for Playboy
A Secrets of Playboyban Holly Madison is megszólal.

Január 24-én érkezik a Playboy-villáról szóló tízrészes dokumentumsorozat, a Secrets of Playboy, melyben egykori villalakók mellett többen is arról mesélnek, hogyan zajlott az élet a házban, és hogyan bánt Hugh Hefner a Playboy-lányokkal. Holly Madison is megszólal a sorozatban, aki nemrég egy videóban szektaszerűnek nevezte az ottani életet, és azt is elmesélte, milyen volt az első együttléte Hefnerrel. Szerinte a mogullal éveken keresztül megalázó volt a szexuális együttlét, és úgy érezte, hogy a körülötte lévőket manipulálja annak érdekében, hogy azt tegyék, amit ő szeretne.

A nemsokára megjelenő dokumentumsorozattal kapcsolatban Hugh Hefner fia, Cooper Hefner is megszólalt. Twitter-posztban fejtette ki, hogy szerinte ezek a nők szimplán csak megbánták, amit tettek, és emiatt tesznek ilyen kijelentéseket az apjáról, aki egyébként teljesen ártatlan.

Talán néhányan nem értenek egyet azzal az életstílussal, amit az apám választott, de nem volt hazug ember. Annak ellenére, hogy nem volt egy hétköznapi személyiség, őszinte volt és a saját igaza szerint élte az életét. Nagylelkű természete volt, mélyen törődött a környezetében lévő emberekkel. Ezek a túlfűtött történetek valójában arról szólnak, hogy az illetők megbánták a korábbi tetteiket, és a megbánás most bosszú formát öltött.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik