Szórakozás

Schobert Norbi szerint a legtöbb nő azért küzd, hogy soha ne menjen 70 kg fölé

Marjai János/24.hu
Marjai János/24.hu
Teljesen kiakasztotta egy mém.

Schobert Norbi saját Facebook-oldalán elmélkedett egy mémről, melyen az olvasható egy fotó társaságában:

70 kg alatt nincs jó nő! A csontokat a kutyáknak! A húst a férfiaknak!

Több se kellett a fitneszgurunak, aki billentyűzetet ragadott, és elmagyarázta, mitől lehet káros egy ilyen poszt.

Ma éppen ez a poszt hódít a közösségin. A nő 70 kg alatt nem jó nő????! A többit a kutyáknak??? Lájkoljátok, helyeseltek ezerrel. Taps! Van hozzáfűznivalóm. Szerinted Sophia Loren 70 volt? Palvin Barbi? Naomi Campbell? Brigitte Bardot? Karády Katalin is annyi volt, mint a profi box férfi középsúlya? Hát nem! Ezzel a szöveggel és képpel lehet a nőket, asszonyokat zsíros húsból álló, kilóban mérhető kielégítési biomasszává degradálni. (Megjegyzem, a képen egy kb. 160 centis, 60 kilós molett hölgy látható és tényleg csinos!). A poszt üzeni, hogy nem jó nő, aki 48-60 kg, odafigyel a kajára, edz. Nem él szénhidrát-inzulin hullámvasúton. Sőt! Ha netán 90 kilós, az még jobb, hiszen a nő fogalma 70-nél kezdődik, feljebb csak jobb! Mit érdekel a WHO és a BMI index?

Kitért a férfiakra is:

Ezzel az erővel a férfi pedig 100-nál indul! Én voltam 100 kiló! Tudod, hogy néztem ki? Így bókoltak volna nekem: nincs szebb, mint a lógó férficsöcs alatti lepényhas izzadó, pállott árnyékában a másfél kilós zsírcipó tompor, mely körbeágyazza a férfiasságot! Respect! Ez a meló és a férfiasság! Ezt kívánják a nők! Tényleg? Mérjünk húsban, zsírban, mint a hentesnél! Gratula! Az ilyen posztokkal romboljátok le a magukra odafigyelő, igényes nőket, és hagyjátok büszkén az Instán feszíteni pizzával, kólával, jégkrémmel a kézben, a nem sportoló 70 felettit! Betaszítjátok a diabéteszbe, IR-be, szívbetegségbe, mellrákba, depresszióba, az összes hájbetegségbe! Ez nektek simán megy! Hagyjátok, hogy elfogadja az egészségileg elfogadhatatlant!

Nem ment el szó nélkül korábbi kirohanása mellett sem, melyet a szülés kapcsán intézett az anyákhoz.

Kapcsolódó
Schobert Norbi szerint a házasságok azért mennek tönkre, mert a nők elcseszik és nem fogynak le szülés után
A férfiak ugyanis nem tudnak megkívánni egy nőt, aki felszedett némi pluszkilót.

Amikor a több éve szült 90 kilós kismamákat kértem, hogy mentsék meg az egészségüket és a kapcsolatukat, mert nem minden férfi tolerálja örökre az 50-ből a 90-et döngő léptekkel, meg akartátok ölni a családomat. A pillanatnyi tapsra éhező influenszerek a terhesség elleni támadásnak akarták értelmezni. Hát tudod mit? A legjobban a várandós anyákat tisztelem! Három gyerekem van, de nem hagyom, hogy elveszítsék a szexi, női büszkeségüket! 70 kg kell neked otthonkában? Szuper! Erre most ezt toljátok? 70 kilótól vagy jó nő?! Csak azzal jó a szerelem? Kellő zsír és sonka a fizikai vágyadhoz? Gratulálok! Én szégyellem magam! Nőgyalázás lájkolva! Tárgyiasítás! Szexuális segédeszköz kilóra mérve! Szerintetek 70 kiló alatt nem jók a nők??? Elmondom! Jók alatta is és felette is, de nem írhatsz és posztolhatsz ilyet!

Végezetül hozzátette, az ő harca az egészségről és a tiszteletről szól, és meg kell érteni az orvosi szakirodalom alapján, hogy 70 kilogramm maximum 180 centiméteres magasságnál egészséges még.

Szerinte azért elkeserítő ez a mém, mert a legtöbb nő az ellen küzd, hogy soha ne kezdődjön a testsúlya 70-nel.

“70 kg alatt nincs jó Nő! A csontokat a kutyáknak! A húst a férfiaknak!” Ma éppen ez a poszt hódít a közösségin. A Nő 70…

Közzétette: Update LOW CARB – 2021. január 9., szombat

Ajánlott videó

Olvasói sztorik