Szórakozás

Ami az Egyesült Királyságnak Beckham, az nekünk Kabát Peti

Itthon is egyre gyakoribb, hogy valaki a sportkarrierje után influenszerkedésbe, tévészereplésekbe vagy celebeskedésbe fog bele. Összegyűjtöttünk néhány példát.

David Beckham 2013-ban vonult vissza a focizástól, azóta pedig annak él, hogy ő David Beckham, akinek saját alsónadrága, parfümje és híres felesége van négy gyerekkel. Persze Beckham már sportkarrierje alatt hatalmas celeb volt, de hírnevét egyáltalán nem befolyásolta az, hogy befejezte a sportot. Sőt.

De hogy néz ki egy hasonló helyzet Magyarországon? Megéri-e áttérni a sportolásból a celebkedésbe? Páran megpróbálták, vannak köztük egészen friss jelentkezők is.

Noszály Sándor

2003-ban, amikor a celeb kifejezés a magyar köztudatban még nem is létezett, Noszály Sándor megjelent a TV2-n A Nagy Ő című műsorban, mint A Férfi, aki majd rózsák osztogatásával választ magának hátralevő életére szerelmet. Az addig teniszezőként ismert Noszályból hirtelen híresség lett, amit kevésbé használt ki, ettől függetlenül gyönyörűen alakult az élete, már amit a Wikipédia alapján tudni lehet róla.

Kezdjük azzal, hogy összejött majd összeházasodott Novák Henriettel, aki a Jóban Rosszban című sorozatban kezdte, majd Vajna Tímea barátnőjeként végezte. Noszállyal 2015-ben váltak el. De amíg még együtt voltak és Los Angelesben éltek, Noszály – legalábbis a Wikipedia szerint – volt a teniszedzője Pierce Brosnannek, Bill Gatesnek és Soros Györgynek is, de mostanában már inkább Rogán-Gaál Cecíliával és annak új férjével lóg, illetve a TV2 új táncos műsorában, a Dancing with the Starsban szerepel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Noszaly Sandor (@noszaly) által megosztott bejegyzés, Szept 13., 2020, időpont: 1:12 (PDT időzóna szerint)

Kabát Péter

Focista, 2017 novemberében vonult vissza, azután, hogy ő és párja, Róka Adrienne szerepeltek az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában. Kabátot ugyanis a csatorna további műsorokra kérte fel, ami jobb munkának bizonyult a focizásnál. Szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innen! című realityben, főzött A Konyhafőnökben, az elmúlt két évad óta pedig állandó kiegészítője Sebestyén Balázsnak a Nyerő Párosban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kabát Péter (@kabatpeti22) által megosztott bejegyzés, Szept 17., 2020, időpont: 8:55 (PDT időzóna szerint)

Kucsera Gábor és Tápai Szabina

Kucsera Gábor kajak-kenusként lett ismert, pályafutása pedig 2015-ig tartott, amikor egy doppingvizsgálat kokainfogyasztást mutatott ki nála. Emiatt kikerült a világbajnokságra utazó csapatból és két évre eltiltották. Ezek után kapott szerepet A nagy duettben, ahol Dér Henivel énekelt 2016-ban, majd feleségével, Tápai Szabinával szerepeltek az Édes élet című realityben, nemrég pedig a Love Bistróban, szintén a TV2-n.

2013-ban házasodtak össze Tápaival, aki szintén sportoló, kézilabdázó volt, mostanában pedig leginkább Instagramon influenszerkedik férjével együtt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kucsera Gábor (@kucseragabor) által megosztott bejegyzés, Szept 12., 2020, időpont: 12:29 (PDT időzóna szerint)

Dudás Miklós

Kucserához hasonlóan Dudás Miklós is doppingolás után lett celeb – a kajakos 2016-ban kapott 34 hónapos eltiltást. Egy évvel később ruhalopáson is kapták barátnőjével együtt, de innen még bőven el lehet jutni egy olyan tévéműsorba, ahol celebpárok vetélkednek egymással.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dudás Miki (@dudas_miki) által megosztott bejegyzés, Aug 31., 2020, időpont: 6:42 (PDT időzóna szerint)

Növényi Norbert

Olimpiai bajnok birkózóként kezdte, majd átment pankrátorba, közben viszont elvégezte Gór Nagy Mária színitanodáját is. Szerepelt a Vörös zsaru című Schwarzenegger-filmben, a Kisvárosban, az Üvegtigrisben, a Magyar vándorban és még egy csomó hasonló típusú magyar filmben, 2019-ig pedig a Sláger Rádió műsorvezetője is volt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Növényi Norbert (@novenyinorbertofficial) által megosztott bejegyzés, Jún 6., 2019, időpont: 12:02 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Kisbenedek Attila /AFP, Lindsey Parnaby /AFP

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik