Szórakozás

Náray Tamás: A celebek beleizzadnak, belepukiznak a ruháimba

24.hu
24.hu

2017. 01. 07. 16:17

Korábban a témában:

A divattervező még a múlt év végén osztotta ki az ingyenélő celebeket, akik állandóan kölcsönruhákat kérnek tőle. Náray Tamás akkor elmondta, hogy mindez felháborító, ráadásul nem jó üzlet számára, hiszen egy-egy buli alatt tönkremennek a ruhák, amiket utána ő már nem tud eladni. Néhány napja aztán az Önindítóban részletesen is kifejtette a dolgot.

Beleizzadnak, belepukiznak. (…) Naná, hogy egy csomóan megsértődtek! De lesz*rom! Ilyen egyszerű a világ. Szerényebben kell viselkedni, felvágni csúnya dolog. Olyannal, ami sosem volt az enyém, egyenesen visszataszító.

Náray ritka esetekben szokott ingyen ruhát adni a celebeknek. Ha így dönt, azt örökbe adja, nem pedig kölcsönbe.

A tervező maga dönti el, hogy milyen sztárra van szüksége, hogy képviselje a márkáját. Attól senki sem lesz nagyképű, hogy szelektál. Én is adok ruhát, de örökbe, nem kölcsönbe. Nekem nem fér bele, hogy miután XY viselte, eladjam. Se használt ruhabolt, se kölcsönző nem vagyok. Drága anyagokkal, jól fizetett szakemberekkel dolgozom, én ezt nem engedhetem meg magamnak. Nem kell ezen megsértődni, sok tervező van, lehet onnan kérni!

– mondta a Borsnak a tervező, aki Ördög Nórával kivételt tesz.

Nóra hitelesen képviselte a Náray márka presztízsét. Ő kapott tőlem ruhát. Hozzáteszem, többször vásárolt is nálunk.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Breaking Bad
TV Series 2008 - 2013 USA
2012 Season 5, episode 2 : Madrigal
Created by : Vince Gilligan
Director : Michelle MacLaren
Bryan Cranston
Photo: Ursula Coyote.
It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.