Snooki hazugsága az állásába kerülhet

Az elmúlt néhány hétben felröppent a hír, hogy az MTV trash-realityjének sztárja, Nicole ’Snooki’ Pollizzi terhes.

Ez a hír némi kellemetlenséget is okozhat a fiatalos szórakoztató csatornának, hiszen éppen elkezdték forgatni a Jersey Shore testvérsorozatát, amelynek főszereplői Snooki és barátnője, Jenni ’JWoww’ Farley, azonban ha egyikük terhes, akkor egészen új irányt kell adni a történetnek.

Februárban terjedt el a híre, hogy az MTV Magyarországon is egyik legnézettebb műsorának, a Jersey Shore-nak egyik szereplője, Nicole ’Snooki’ Pollizzi terhes. Bár a reality szereplője tagadta a hírt, kevesebb, mint egy hete végül kiderült, hogy valóban három hónapos terhes az epizódonként százezer dollárt kereső celeb.

Az MTV-nek már csak azért is kellemetlen ez a hír, mert már elkezdték forgatni a Jersey Shore testvérsorozatát, amiben Snooki barátnőjével, Jenni ’JWoww’ Farley-val szerepelne és csinálná, amihez a legjobban ért: bulizna határok nélkül (az őrült bulik miatt több amerikai városból is hivatalosan kitiltották a forgatócsoportot). Ennek azonban nyilvánvalóan része a Jersey Shore erőssége is, azaz nagy mennyiségű alkoholt fogyasztanának a barátnők. Ezt viszont három hónapos terhes embernek, akármennyire is trash realityben szerepel, nem engedhetik, pláne ha figyelembe vesszük, hogy az MTV másik legnézettebb műsora a Tini Mamik, ahol éppen a fiatalok gyermekvállalásának nehézségeire hívják fel a figyelmet, valamint próbálnak segítséget nyújtani a műsorral a hasonló helyzetben lévőknek.

A 145 centi magas Snooki terhesen is forgat, azonban kérdés, hogy így milyen irányt vehet a műsor, hiszen az eredeti koncepció egy gyermeket váró nővel nem működik. Snooki sajtósa a New York Post megkeresésére nem reagált, ahogy az MTV sajtóosztálya is csak annyit mondott, hogy folyamatban lévő produkciókat nem kommentálnak.

Címkék: bulvár