Szórakozás

Valami bűzlik Alekosz körül

Veronika szerint a görög valóságshow-hős büdös, de az ágyban - a pletykákkal ellentétben - igazi lepedőakrobata.

Nemcsak Alekoszban, minden pasiban csalódott Mészáros Veronika, aki igazán a görögországi nyaralás alatt ábrándult ki a görög szexkiborgból. Bár nemrég még a Reggeli adásában meghitt, baráti légkörben meséltek közös jövőjükről volt vőlegényével, ma már kevésbé elismerően nyilatkozik a Velvetnek a VV4 győzteséről.

Alekosz elviselhetetlen, brutális alkoholmennyiséget fogyaszt, kiszámíthatatlan és büdös. De legalább a potenciájával nincsenek problémái – ezt mondta az internetes portálnak a „virslis” lány, akinek mindezek ellenére mégis azt volt a legnehezebb elviselnie, hogy villalakó kedvese még mindig régi szerelmét, Tündét szereti.

Veronika szerint Alekosz nem alkalmas egy komoly párkapcsolatra, nem elég, hogy az utcán a lányok után fordul, de még részletesen elemzi is őket. Az ágyba mindig büdösen fekszik le, noha a teljesítményével nincsenek gondok – tudtuk meg a 19 éves lánytól.

Veronika azt mondja, továbbra is barátok maradnak a görög hősszerelmessel, de neki köszönhetően, örökre elege lett a férfiakból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik