Szórakozás

Napi tízezerért csábítanak Alekosz jelöltjei

Az Új Ász információi szerint legfeljebb 200 ezer forintot kaphatnak azok a lányok, akik vállalták ország-világ előtt, hogy elbűvölik a facér milliomost.

Manapság már a szerelem sincs ingyen, különösen, ha a szerelem tárgya maga Nagy Alekosz, aki eddig ugyan nem volt éppen a nők bálványa, de mióta győztesként elhagyta a ValóVilág Villáját, görög félistenként tekintenek rá tizenhatan. Persze a szerelem még a legfölsőbb szinteken is költséges mutatvány: a Villába beköltözött lányok mindegyike napi tízezer forintot kap azért, hogy elbűvölje a facér milliomost, illetve elhitesse vele, hogy nincs nála vonzóbb jelenség.

“Lássuk be, Alekosz szexuális kisugárzása nagyjából éppoly intenzív, mint egy sarokvasé. Ez irányú hiányosságait azonban tagadhatatlanul jól kompenzálja összetett személyiségével és egyedi udvarlási szokásaival. Nem tudom, hogy a villába most beköltözött hölgyek közül ki gondolja komolyan a szerelmet Alekosszal, de egyiküket jól ismerem, és abban biztos vagyok, hogy ő leginkább az ismertséggel járó lehetőségeket látja az okostojással való szerelembe esésben. Azok, akik a játék végeztével visszatérnek régi életükhöz, napi tízezer forinttal kénytelenek beérni, hiszen a csatorna ennyivel kárpótolja őket az esetleges kiesett béreikért” – árulta el az Új Ásznak a párkereső show reklámfilmjében is domborító Veronika egyik névtelenségbe burkolózó, közeli ismerőse, akinek állítását az RTL Klub sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik