Szórakozás

Alekosz öccse terminátorként robbanna be a Villába

A görög elit alakulat újra támad. A közelgő ValóVilág 5-be az Okostojás öccse, Tibor is bevetné magát.

Amíg bátyja a valóságshow 4. szériájában a fődíj felé evickélt, Tibor idekint már javában sztárnak számított. Nem titkolja, fél évig szemérmetlenül kihasználta Alekosz hírnevét, még autogramot is osztogatott, a hétvégi bulikat pedig már közönségtalálkozóknak tekintette. Népszerűsége nem árnyalódott az Okostojás hazatérésével, sőt, lehet, hogy karrierje most indul be csak igazán.

A kisebbik görög fiú – ellentétben a testvérével – a féktelen bulijairól és csajozásairól volt híres Érden. Jelenleg azonban nagyon szerelmes. Kedvese nem aggódik a kapcsolatuk jövője miatt egy esetleges valóvilágos szereplés esetén, csak épp annyira féltékeny, amennyire kell.

A nem éppen ékesszólásáról híres hellászi srác már kész tervekkel vonulna be a valóságshowba, saját, egyedi stílusával hódítaná meg a nézőket. Vágyik a népszerűségre és a vele járó nyüzsgő életmódra. Mint mondja, bár külsőre nagyon hasonlítanak, teljesen más karakterek Alekosszal.

A VV 4 győztese örül, és egyben aggódik is öccséért, nem tudja, hogyan bírná a bezártságot, édesanyja, Vája asszony – ismerve fia heves természetét – szintén kemény harcokra számít: „Hogy ha valaki rosszul szólna hozzá, akkor szerintem nem lenne egyszerű, lehet, lenne még ott egy kis boksz is”.

Tibor sem titkolja, hogy míg a rabság bátyjából a szexkiborgot váltotta ki,, ő a stressztől valószínűleg 165 centiméteres terminátorrá változik majd.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik