Bringa az Eiffel-torony lábánál, Milák a vízben, nyílvessző a levegőben – képgaléria

Válogatás a párizsi olimpia szombati versenynapjának emlékezetes fotóiból.
Yoan Valat / EPA / MTI - A portugál Pedro Buaro a férfi rúdugrás selejtezőjében.
Brynn Anderson / AP / MTI - A dél-koreai Lim Szihjon a női íjászversenyének döntőjében.
Petr David Josek / AP / MTI - A spanyol Jorge Urena a férfi tízpróbázók 110 méteres gátfutásának egyik előfutamában.
Illyés Tibor / MTI - Vámos Petra és a holland Bo van Wetering a női kézilabdatornájának B csoportjában játszott Magyarország - Hollandia mérkőzésen.
Vaszil Donev / EPA / MTI - A későbbi aranyérmes amerikai Vincent Hancock kiüríti a tölténytárat a férfi skeet versenyének döntőjében.
Kovács Tamás / MTI - Nagy Ádám és az ausztrál Lachlan Edwards a férfi vízilabdatornáján, a B csoportban játszott Ausztrália - Magyarország mérkőzésen.
Varga Jennifer / 24.hu - Hámori Anna Luca az algériai Imane Khelif elleni küzdelemben, a női ökölvívók 66 kilogrammos súlycsoportjának negyeddöntőjében.
Szilágyi Anna / EPA / MTI - A német Till Steinforth a férfi tízpróbázók rúdugrásában.
Matthias Schrader / AP / MTI - A norvég Sander Skotheim a férfi tízpróbázók diszkoszvetésében.
Jacquelyn Martin / AP / MTI - A portugál Eduardo Marques a férfi vitorlásversenye ILCA 7-es dingi hajóosztályának nyitósorozatában.
Morry Gash / AP / MTI - A későbbi ezüstérmes kazah Nariman Kurbanov lólengésgyakorlata a férfi tornász egyéni szerenkénti versenyének döntőjében.
Christophe Petit Tesson / EPA / MTI - Versenyzők a 2024-es párizsi nyári olimpia férfi országúti kerékpárosok mezőnyversenyében.
Varga Jennifer / 24.hu - Milák Kristóf a férfi 100 méteres pillangóúszás döntőjében.
Matthias Schrader / AP / MTI - Az ezüstérmes jamaicai Shanieka Ricketts, az aranyérmes dominikai Thea Lafond és a bronzérmes amerikai Jasmine Moore ünnepel a női hármasugrásának döntője után.