Sport

Nem várt véget ért Tysonék bokszmeccse

Joe Scarnici / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Joe Scarnici / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Döntetlennel ért véget a két korábbi bokszlegenda, Mike Tyson és Roy Jones Jr. nyolcmenetes bemutató-mérkőzése.

Az 54 éves Tyson és a nála három évvel fiatalabb Jones mérkőzésén előbbi tűnt aktívabbnak, bevitt néhány komoly bal horgot, és több alkalommal is testütésekkel operált, és bár a közösségi médiában sokan őt látták a győztesnek, a bírók döntetlenre hozták ki a meccset.

Tysonnak 67 ütése talált, Jonesnak 37:

https://twitter.com/ESPNRingside/status/1332936788147625984

„Ez többről szól, mint a győzelem, a jótékonykodás a lényeg, hogy segíthetünk embereken. Örülök, hogy részese voltam egy ilyen élménynek, és nem állok le a jövőben sem” – nyilatkozta Tyson.

A korábban négy különböző súlycsoportban is világbajnoki övet szerző Jones azt mondta, elégedett a döntetlennel, és elismerte, komoly fájdalmat okoztak neki Tyson ütései.

A meccsről két korábbi bokszlegenda, George Foreman és Lennox Lewis is pozitívan nyilatkozott, a kommentátorként tevékenykedő rapper, Snoop Dogg viszont azt mondta, olyan volt, mintha két nagybátyja bunyózott volna egy családi sütögetés alkalmával.

A fellépésért Tyson – a Yahoo értesülése szerint – 10 millió dollárt kapott, míg Jones garantált meccsdíja 3 millió volt. Ehhez jönnek még hozzá a fizetős tévék közvetítéséből befolyó pénzek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik