Sport

Szujó Zoltán bocsánatot kért a közmédiától

2019. május 11-én meglehetősen váratlanul kirúgták Szujó Zoltánt a köztévétől, aki később egy interjúban elárulta, nem politikai okok miatt távozott a Forma-1-es közvetítésekért felelős M4 Sporttól, hanem szakmai okok miatt.

Szujó a távozásáról: A spanyol nagydíj volt az utolsó csepp a pohárban
A sportkommentátor szerint a Forma-1 leépítése évek óta tart a köztévénél.

Év elején még az volt a nagy hír, hogy néhány adás erejéig visszatér az RTL Klubhoz, és a Dakar-rali összefoglalóiban vállal munkát. A sportriporter aztán a M4 Sport szerda reggeli Sporthíradó című műsorában bocsánatot kért a közmédiától.

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter felkért, hogy legyek egy olyan csapat tagja, amely megalkotja a magyarországi autó-motor sport fejlesztési stratégiát. Ez egy rendkívül megtisztelő feladat, ahhoz, hogy ez jó irányba menjen és megvalósuljon, összefogásra van szükség.

Azon gondolkodott, nem lenne hiteles, ha összefogásra szólítana fel úgy, hogy még az ő szakmai életében is vannak elvarratlan szálak és kibeszéletlen konfliktusok.

Hiszek a párbeszéd erejében. Volt időszak, amikor nem voltam alkalmas erre. Szeretném megragadni az alkalmat: ha bármit megbántottam az M4 Sportnál, elnézést kérek ennek a jegyében.

„Van egy ügy, amely számomra is személyesen nagyon fontos, és nem szeretném, hogy én bármiféle akadálya legyek annak, hogy ez az ügy eljusson a nyilvánossághoz, hiszen az M4 Sport rendkívül fontos abban, hogy az autó-motor sport világának híreit a nézők elé tárja a Forma–1-es közvetítésekkel. Azért itt Michelisz Norbertek, Kiss Norbertek szólalnak meg hétvégéről hétvégére, egy magas szintű szakmai munka folyik” – tette hozzá.

Kiemelt fotó: M4 Sport

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik