Kyle GRILLOT / AFP
Kultúra

Matthew McConaughey mégsem lesz Texas kormányzója

Márciusban mi is beszámoltunk róla, hogy Matthew McConaughey fontolgatta, jelölteti magát Texas kormányzójának. Az 52 éves színész többször is nyilvánosan beszélt arról, milyen új, vezetői szerepkörben tudná elképzelni magát, de most tiszta vizet öntött a pohárba:

„A texasi Uvalde kisvárosban született egyszerű gyerekként soha nem gondoltam volna, hogy egyszer majd szóba jöjjön, hogy politikai vezető legyek” – mondta McConaughey az Instagramra vasárnap este feltöltött videójában. „Ez egy olyan út továbbá, amelyet jelenleg nem választok.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) által megosztott bejegyzés

McConaughey ehelyett arról beszélt, milyen tapasztalatokkal gazdagodott, mialatt a politikai karrierjét fontolgatta:

Mit tanultam? Azt, hogy vannak problémáink, amelyeket meg kell oldanunk, hogy a politikánknak új célokra van szüksége, hogy vannak megosztottságaink, amelyek kezelésre szorulnak, hogy több bizalomra van szükségünk az életünkben. El kell kezdenünk odafigyelni a közös értékeinkre, azokra, amelyek átlépik a párthatárokat, azokra, amelyek hidakat építenek, ahelyett, hogy felégetnék őket, mert a gyermekeink a legnagyobb értékeink.

A színész azt is mondta, hogy inkább társadalmilag hasznos projektekben szeretne részt venni a jövőben, politizálás helyett:

Továbbra is dolgozni fogok, és a rendelkezésemre álló pénzt olyan vállalkozók, vállalkozások és alapítványok támogatásával fogom befektetni, amelyekről úgy gondolom, hogy utat teremtenek az emberek számára az életben való boldoguláshoz. Olyan szervezeteket, amelyek küldetése a szolgálat és a bizalom építése, miközben jólétet is teremtenek. Ez az amerikai álom

– mondta McConaughey.

A bejelentésre azt követően került sor, hogy a Dallas Morning News közelmúltbeli közvélemény-kutatása szerint McConaughey megelőzte mind a republikánus jelenlegi kormányzót, Greg Abbott-tot, mind pedig a demokrata jelöltet, Beto O’Rourke-ot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik