2671-ből tért vissza az „időutazó”, hogy 5 eseményre figyelmeztesse az emberiséget, amelyek idén várhatók

Halott világsztár, tisztítótűz, földönkívüli élet, halhatatlanok és egyéb kedvességek.

Egy magát időutazóként beállító tiktoker arról készít videókat, milyen sorscsapások várnak az emberiségre 2024-ben – írja a Ripost a Daily Star cikke alapján.

Eno Alaric állítása szerint 647 évet utazott vissza az időben, hogy a TikTokon összegyűlt, közel egymilliós követőtáborával megossza, mire kell felkészülnünk az idei évben. Nem is szaporítjuk tovább a szót, hiszen a „jóslat” szerint cudar év vár ránk – ráadásul másodpercről másodpercre közelebb érünk annak végéhez, és az első előrejelzés időpontja holnaputánra esik.

  1. Szeptember 20.: Ausztráliában 70 különböző állatfaj jelenik meg egy nagyobb kiadásban, 1 méteres pókokat, 18 méteres pillangókat és felhőkarcoló méretű zsiráfokat is beleértve.
  2. Október 23.: A Nap egy ritka és ez idáig ismeretlen típusú energiát bocsát ki, amely három hónapon keresztül fogja feltárni az emberek előtt a saját halálukat, azonban néhányan a segítségével halhatatlanná is válhatnak.
  3. Október 25.: Egy eddig halottnak hitt híresség előlép a homályból, és újra világsztárrá válik (tippjeink: Michael Jackson, Tupac Shakur, Prince vagy Elvis Presley).
  4. November 9.: A Nap egy hétre eltűnik, a Föld sötétségbe borul, és megérkezik az első tisztítótűz.
  5. November 12.: Az Antarktisz jegébe fagyva földönkívüli élet jeleit találják, amelyek egy gyógymód nélküli, rejtélyes betegséget kezdenek el terjeszteni a bolygón.

A tiktoker már tavaly nyáron megjósolta az idegenek érkezését 2024-re, de akkor egy kis reményt is elcsepegtetett, miszerint már felfedezték a rák ellenszerét, csak még nem hozták nyilvánosságra.

@radianttimetraveler Insane events coming soon… #fyp #timetravel #timetraveler #radianttime #xyzbca #viral #entertainment ♬ Warning Signal - Soundridemusic