Szórakozás

A magát időutazónak tartó TikToker szerint már megtalálták a rák ellenszerét

Eno Alaric azt is állítja, hogy tudja, mikor jönnek értünk az idegenek

Egy influenszer azt állítja, hogy már megtalálták a rák ellenszerét, csak még nem hozták nyilvánosságra.

Eno Alaric, aki magát időutazónak nevezi, azt mondja, a szernek AOH1996 lesz a neve, de még nem lehet vele 100 százalékos sikert elérni, de a jövőben még fejlesztik, és még hatásosabb lesz.

@radianttimetraveler This should prove to you all… #fyp #foryou #timetravel #timetraveler #radianttime #viral #xyzbca #cancer #entertainment ♬ Black Order - Soundridemusic

Az influenszer azt is jósolta, hogy idegenek arra készülnek, hogy még több embert raboljanak el a Földről, a következő invázióra pedig 2024-ben kerül sor – írja a Daily Mail.

Alaric a TikTokon osztja meg jövendöléseit, vagyis szerinte a tapasztalatait.

@radianttimetraveler 2024 is the year of extinction… #fyp #foryou #timetravel #timetraveler #radianttime #viral #xyzbca #entertainment ♬ Black Hole - Soundridemusic

Korábban azt mondta, hogy az idegenek 8000 embert el fognak vinni idén tavasszal, szerinte ez meg is történt.

Alaric szerint már ide is jött néhány idegen, hogy megkeressék a legjobb mérnököket, tudósokat és a vezetőket, nekik az lesz a dolguk, hogy „életben tartsák az emberi fajt”.

@radianttimetraveler The Champion is Coming… #fyp #radianttime #foryou #timetravel #viral #timetraveler #xyzbca #entertainment ♬ Horror Music(842278) - Pavel

Szerinte egy új faj is megjelenik hamarosan, ők birtokolják a Földet, és azért jönnek, hogy visszaszerezzék a bolygót.

Szeretném, ha mindannyian tudnátok, hogy biztonságban vagytok. Folyamatosan próbálok figyelmeztetni mindenkit, hogy mi következik.

– közölte a férfi, aki azt állítja, hogy 2671-ből származik.

Az influenszer korábban azt mondta, hogy 2025-ben megérkeznek majd az első kolóniák a Marsra és olyan csontokat találnak, amelyek bizonyítják, hogy az ember erről bolygóról származott. Szintén állítja, hogy 2026-ban a történelem legnagyobb napkitörése éri majd a Földet, ami globális áramszünetet okoz, 2027-ben pedig egy féreglyuk nyílik a Mars mellett.

Alaric csatornájának közel 565 ezer követője van, videóit pedig milliók kedvelik, de nem biztos, hogy azért, mert hisznek neki.

Mi van azzal a nagy meteorral, aminek ebben a hónapban kellett volna eltalálnia a Földet?

– kérdezték egy kommentben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik