Varga Viktor a Dóra Béla elleni Sztárbox-meccséről: Szörnyű bunyó volt a kibontakozásom hátráltatása szempontjából

Az énekes bízik abban, hogy az elődöntőben „többet tud majd szabályosan bokszolni”.

Varga Viktor és Dóra Béla összecsapásával vette kezdetét a Sztárbox legutóbbi negyeddöntője vasárnap este. A meccs során az énekes és a színész többször is egymást ölelték a ringben – a bírók döntetlennek ítélték meg a mérkőzést, ám végül Vargát juttatták tovább.

A történtekkel kapcsolatban Dóra úgy nyilatkozott: „Tény, hogy a kelleténél többször fogtam rá Viktorra, úgy húztam magamhoz, mint egy anya a csecsemőjét, de ez egy tudatos lépés volt a részemről. Nagyon elfáradtam, szerettem volna egy kis szusszanásnyi időt nyerni, de eltaktikáztam magam”.

Nemrég Varga Viktor is megszólalt a meccsel kapcsolatban egy Instagram-posztban.

Ez a fotó jellemezte legjobban a meccsünket. Dóra Béla 5 másodpercenként ölelget, én meg próbálom ledobni magamról, mint Toldi a nádi toportyánt, a bíró meg ordít!😂 Szörnyű bunyó volt a kibontakozásom hátráltatása szempontjából, de sikerült, így talán az elődöntőben többet tudok szabályosan bokszolni!

– zárta sorait az énekes egy ringben készült fotó mellett.

Kapcsolódó
Döntetlen, sarokba szorítás, technikai KO – képeken a Sztárbox harmadik negyeddöntője
Vasárnap három férfi súlycsoportban rendeztek versenyeket a Sztárbox harmadik adásában. Könnyűsúlyban Varga Viktor és Dóra Béla csaptak össze egymással, nehézsúlyban Pulai Imre és Király Péter léptek ringbe, középsúlyban pedig Veréb Tamás és Törőcsik Dániel mutatták meg egymásnak és a nézőknek, mit tudnak. Galéria.