PSG Ogli a Dancing with the Starsról: Valamit le kellett tenni az asztalra, hogy ide eljussak

Nagy vágya volt eljutni a táncos műsorba.

Hétfő délután jelentette be a TV2, mely hírességek táncolnak majd az idei Dancing with the Starsban – a versenyzők között lesz PSG Ogli is, aki a csatornának adott interjújában elmondta, miért vállalta el a szereplést.

Nagyon színvonalas műsornak gondolom, nagy vágyam volt igazából ide eljutni, ami sikerült is szerencsére az évek során. Ugye azért valamit le kellett tenni az asztalra, hogy ide eljussak, amit nekem szerencsére sikerült, úgyhogy most megmérettetem magam a táncolásban, hogy hogy is megy ez nekem

– magyarázta a médiaszemélyiség, aki úgy véli, nagyon jó lesz az összhang köztük a táncpartnerével, Szőke Zsuzsannával.

Szerintem ő meg fog tudni tanítani engem táncolni, úgyhogy nagyon várom igazából már az órákat és hogy megtanulhassak táncolni. Az első benyomásom nagyon jó volt Zsuzsiról, nagyon ilyen kis kedves léleknek tűnt, az is. Szerintem tényleg jól megleszünk, nagyon kis normális szerencsére, úgyhogy szerintem a legjobb társat kaptam.

A Kőgazdag fiatalok egykori szereplője hozzátette, lámpalázzal nem szokott küzdeni, így véleménye szerint a legnagyobb kihívást a koreográfiák betanulása jelenti majd számára a verseny során.

Kapcsolódó