Rácz Jenő Varga Viktorék Sztárbox-os bunyójáról: Ember legyen a talpán, aki ezt a meccset képes pontozni

A séf jót nevetett a szabálytalanságokkal teli mérkőzésen.

Varga Viktor és Dóra Béla a legutóbbi Sztárboxban mérték össze boksztudásukat. Meccsük során egymást érték a szabálytalanságok, a bíró többször is kénytelen volt leállítani őket, mivel a felek gyakran „összeölelkeztek”. Vargának a mérkőzés végén aztán sikerült bevinnie egy komolyabb ütést, így bár először döntetlent hirdettek, végül a pontozók őt hozták ki győztesként.

Rácz Jenő, a tavalyi széria középsúlyú kategóriájának ezüstérmese vasárnap otthon, tévében követte az összecsapást, amiről korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében posztolt. Az első felvételen az látszik, hogy feleségével, Rácz-Gyuricza Dórával jól szórakoznak a látottakon, és a séf nevetve tette fel a kérdést követőinek:

Milyen ez a meccs, gyerekek?

„Ütnek, rúgnak mindent, amit látnak” – írta a videóhoz.

Ember legyen a talpán, aki ezt a meccset képes pontozni

osztotta meg egy következő történetében.

Kapcsolódó
Döntetlen, sarokba szorítás, technikai KO – képeken a Sztárbox harmadik negyeddöntője
Vasárnap három férfi súlycsoportban rendeztek versenyeket a Sztárbox harmadik adásában. Könnyűsúlyban Varga Viktor és Dóra Béla csaptak össze egymással, nehézsúlyban Pulai Imre és Király Péter léptek ringbe, középsúlyban pedig Veréb Tamás és Törőcsik Dániel mutatták meg egymásnak és a nézőknek, mit tudnak. Galéria.