Élet-Stílus

„Kibontottam magamat a hajammal együtt” – VV Kriszti megszabadult raszta tincseitől

RTL II
RTL II
Nagy változáson ment át a ValóVilág korábbi nyertese.

Karnics Krisztina, azaz VV Kriszti, a tavalyi ValóVilág 11 győztesének haja évekig raszta volt, nemrég azonban stílust váltott. A csütörtöki Reggeliben elmondta, miért döntött a változás mellett.

Kibontottam magamat a hajammal együtt egy olyan életből, amiben nem feltétlenül hoztam jó döntéseket, nem cselekedtem jól, nem voltam méltó mindig magamhoz

– fejtette ki az egykori villalakó, aki elmondása szerint 25 éves korára rájött, hogy sok mindent nem jól csinált az életében.

Most, hogy kezdek felnőni és kezd az agyam a helyére kerülni, elkezdtem megengedni magamnak, hogy felnőtt nőcivé érjek, hogy ne szorongjak, hogy csinos és magabiztos legyek. Lepleztem sokszor magamat azzal, hogy elbújtam a raszta mögé

– mondta, hozzátéve: a haját függönyként használta, amivel leválasztotta magát a társadalomról, elkülönítette magát a többi embertől. De mint mondta, ez nem vitte őt jó irányba, mert céltalannak érezte az életét.

A váltásban legutóbbi párkapcsolata is segítette, ami nagyon bensőséges volt, sok hibájára rávilágított, és rádöbbentette őt, hogy el kell kezdenie tisztelni és szeretné önmagát.

„Nagyon belém ivódott az a fajta szeretet, amit kaptam és megtapasztaltam egy férfitől” – mondta el volt párjáról Karnics, akit az anyja egyedül nevelt, így felnőve nem volt előtte férfiminta, egy apafigura, akire felnézhet.

Hozzátette: a ValóVilágban való szereplés is segített őt kimozdítani a megszokott közegéből.

Jelenleg tetoválónak tanul, már embereken is gyakorol, a portfólióját építi. A tervek szerint júliusban válik okleveles tetoválóművésszé.

Ez inspirál, hogy jobb ember legyek, hogy csináljak egy jobb életet magamnak.

Karnics Kriszti egyébként néhány hete már az Instagramján is megmutatta új frizuráját:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Karnics Kriszti (@kincstina) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik