Élet-Stílus

Bizarr szakálldivatot hozhat 2021

ballyscanlon / Getty Images
ballyscanlon / Getty Images
A koronavírus eddig is mély nyomokat hagyott mindannyiunk életén, és nem kétséges, hogy sokakat fog szokatlan dolgokra késztetni az is, ha egyszer túl leszünk a járványon. Vannak azonban dolgok, melyek mindezt figyelembe véve is erős túlzásnak tűnnek.

A majomfarok lesz a 2021-es év szakálltrendje – írja a LadBible című brit bulvárlap. A majomfarok egy afféle féloldalas szakáll, mely a bajusszal kiegészülve spirálformát alkot, nagyjából így:

A majomfarok-szakáll még bőven a járvány előtt, 2019-ben robbant be a köztudatba, amikor Mike Fiers, az Oakland Athletics profi baseball-játékosa ezt a bizarr szakállformát viselte egy meccsen. Azt mondta, csak egyszeri alkalom volt, amit azért csinált, hogy megnevettesse a csapattársait, mégis úgy tűnik, szellemet szabadított ki a palackból. A közösségi oldalakat azóta ellepik majomfarok-szakállas fotók.

Fiers követői közül néhányan ráadásul nem is elégszenek meg az egyszerű, de már önmagában is bizarr majomfarokkal, hanem minden kreativitásukat beleadva, még furább arcdíszeket alkotnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gee (@geebuck_works) által megosztott bejegyzés

A kommentelők két táborra szakadtak. Az egyik oldalon állnak azok, akik a majomfarokban csak vidámságot látnak, amiből szerintük ránk fér már egy jó adag. Mások viszont nem értik az egészet, ezért képtelenek elfogadni, hogy felnőtt férfiak ilyen fura arcszőrzettel jelenjenek meg nyilvánosan.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik