Élet-Stílus

A Házasság első látásra Petrája a válásáról: Gyomorideggel érkeztem, hogy Andris hogy fog velem viselkedni

TV2
TV2
Volt férjével nem várták meg a kísérlet végét, még a műsor lezárása előtt szakítottak.

A napokban ért véget a Házasság első látásra, Petra és Andris azonban nem jutottak el a fináléig. Sorozatos konfliktusaik miatt nem sokkal a műsor vége előtt eldöntötték, hogy inkább kiszállnak a kísérletből.

A műsorral kapcsolatban az edző nemrég a Borsnak adott interjút, melyben elárulta, hogy stresszesen élte meg a sorozat visszhangját. Mint mondja, ő lett a reality egyik legmegosztóbb karaktere, ő viszont ezt a jelzőt másnak adná, inkább az ikonikus szót érzi magáénak.

Én ilyen vagyok, amikor lelkes vagyok. Reméltem, hogy bekerülök a műsorba és azt is nagyon szerettem volna, ha jól sikerül ez a házasság. Én önmagamat adtam végig, még akkor is, ha ez sokszor megosztó volt. Egyedül a nyalókás jelenetet érzem, hogy erős lett, de mára már sikerült abból is poént csinálnom

– osztotta meg a lappal Dávid Petra, aki arról is beszélt, hogy a forgatásokat nagyon élvezte, a stábbal is jó viszonyt alakított ki.

Miután a műsor számára véget ért, rögtön Horvátországba utazott egy barátnőjével, ahol egy hétig folyamatosan bulizott. Úgy érezte, fel kell dolgoznia a történteket, nagyon megviselte ugyanis, amikor volt férje, Andris ellene fordította a kísérlet többi résztvevőjét.

Az igazi nehézség viszont csak a nyaralás után jött. Valahogy nem találtam a helyemet. Örökbe is fogadtam egy kiskutyát, ideiglenesen akartam csak, de azóta is velem van.

A reality adásait folyamatosan nyomon követte, ám mint mondja, mentálisan megviselte az elmúlt időszak.

Két könyvet is akartam írni, de egyik sem valósult meg, mert több idő és energia kell hozzá. Andrissal a válásnál találkoztam először, gyomorideggel érkeztem, hogy hogy fog velem viselkedni. Ott már normális volt, én akkor mondtam neki, hogy üljünk le, beszéljük meg. Nem vagyok dühös rá, mert a dühhöz érzelmek kellenek. Inkább csak elárulva éreztem magam. Azóta már jobb a helyzet

– tette hozzá.

Andris egyébként a múlt héten a TikTok-oldalán ismerte el, hogy megbánta, ahogy Petrával viselkedett „flörtölős sztori” miatt.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik