Élet-Stílus

Megfojtotta tízéves fiát, mert nagyok voltak a fülei

Az anya azt mondja, csak segíteni akart gyermekén, akit szerinte egész életében csúfoltak volna.

“Képtelen voltam beletörődni abba, hogy mostantól élete végéig csúfolják őt. Segíteni akartam rajta, megszabadítani a fájdalomtól” – vallotta a 37 éves török asszony, Nuray Sacan azután, hogy a rendőrök őrizetbe vették. “Azt akartam, hogy nyugodt és boldog életet élhessen, mint bárki más, de a fiamat a nagy és elálló fülei miatt már így is naponta zrikálták az osztálytársai” – tette hozzá, majd elárulta, hogy megszabadítsa az állandó szenvedéstől, plasztikai sebészhez vitte gyermekét.


A kórház kamerái rögzítették az anyát
Kép forrása: news.com.au

A kisfiú orvosa a hatóságoknak elmondta, az operáció komplikációk nélkül zajlott, és remek eredményeket hozott. “Csodát persze mi orvosok sem tehetünk, de a kisfiúnak minden esélye megvolt rá, hogy a gyógyulást követően olyan legyen, mint a társai.” Csakhogy 37 éves anyja nem így gondolta. Miután a műtétet követően szemügyre vette gyermekét, elhűlten tapasztalta, hogy a gyerek füleinek mérete szinte semmit sem változott.

“Úgy tűnt, még nagyobb is mint volt, ez pedig kétségbeejtett” – magyarázta a rendőröknek, aztán elmondta, mikor az orvosoktól engedélyt kapott, hogy hazavigye gyermekét, a kisfiút a kórház egyik vécéjébe vitte, ahol a sáljával megfojtotta őt. Ezt követően, mintha mi sem történt volna, kisétált az épületből, kocsiba ült, majd elhajtott. Ha nem szenvedett volna súlyos balesetet alig néhány utcányira a kórháztól, a rendőrök nem kapták volna el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik