Élet-Stílus

Vírusnak nézték a tízéves kisfiú rákját

korhaz(960x640).jpg (kórház, )
korhaz(960x640).jpg (kórház, )

Fejfájásai és orrvérzése miatt többször is járt orvosnál, de mindig hazaküldték őt azzal, hogy nincs komoly baja.

“Először azt mondták, Stewart szervezetében túl sok a vér, azért vérzik az orra. Aztán néhány hete, mikor a fiunkat már az iskolából is hazaküldték, annyira rosszul volt, azt mondták, egyszerű vírusfertőzése van, a kezünkbe nyomtak valami kenőcsöt és kitessékeltek minket a vizsgálóból. Ez volt az utolsó csepp a pohárban” – kezdi a felháborodott 46 éves édesapa, Michael Sheridan, aki ezután ahelyett, hogy újabb heteket várt volna, inkább rögtön kórházba vitte gyermekét.

“Mikor az ügyeletes orvosnak elmondtuk, hogy Stewartot hosszú hónapok óta állanód fejfájások, orrvérzések, szédülés és hallucinációk gyötrik, meglepődve azt kérdezték, miért csak most hoztuk be” – tette hozzá az apa. A kis Stewarton ezután elvégeztek egy CAT-vizsgálatot, mely néhány nappal kéősbb kimutatta, hogy tüneteit nem vírus, hanem egy, az agyában fejlődő daganat okozza.

“A fiam, aki a háziorvosunk szerint egyszerű vírusfertőzésben szenved, az elmúlt 10 napot a Royal Manchester gyermekkórházban töltötte, és arra vár, hogy végre kiderüljön, mennyire súlyos az állapota.” Az apa hozzátette, egyelőre még ők sem tudják, milyen komoly a baj, a biopszia eredményére, amiből kiderül, az agydaganat jó, vagy épp rosszindulatú várhatóan csak a következő napokban érkezik majd. “Mindettől függetlenül úgy vélem, kötelességem beszélni, hogy felhívjam a hozzánk hasonló szülők figyelmét, ha úgy érzik, gyermekükkel valami nincs rendben, hagyatkozzanak az ösztöneikre, és inkább vizsgáltassák ki, mielőtt nagyobb baj történne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik