Élet-Stílus

Zsírégető sportok tavaszra

Tuti zsírégető mozgásformákat szedtünk egy csokorba, amelyeket a jó idő beköszöntével különösen ajánlunk!

Aerobik

Aerobikozni lehet közösségben is, de magányosan egy edzővideó segítségével egyaránt. Az intenzív mozgásnak köszönhetően ez az egyik leghatékonyabb zsírégető tréning. Ráadásul nem csupán egy-egy kiemelt részt, hanem az egész testet megdolgoztatjuk. Ha nem akarod kiadásokba verni magad a fogyókúrád miatt, s elég elszánt vagy, egyedül, otthon is könnyedén végezheted a gyakorlatokat. A lényeg a rendszeresség.

Görkorcsolya

A görkorizás tipikus tavaszi sport, nyáron túl meleg van hozzá, amúgy pedig hideg. Lehet társaságban és egyedül is űzni. Erősíti a hasizmokat, formálja a lábakat és a feneket egyaránt. Hasonló elven mozgatja át a testet, mint a futás, csak a kerekek segítségével könnyedebbnek érezzük ezt a mozgásformát. Lehetőség szerint viseljünk védőfelszerelést!

Úszás

Sokan járnak úszni télen is, mi mégis inkább azt ajánljuk, hogy jó időben válasszák ezt a sportot, hiszen ha nincs időnk rendesen megszárítani a hajunkat, könnyedén megfázhatunk. A víz által kifejtett ellenállás miatt az egyik legintenzívebb testmozgás az úszás. Az aerobikhoz hasonlóan az egész testet formálja, s rendkívüli zsírégető hatása van. Ezeken felül kíméli az ízületeket, így azok is nyugodt szívvel beugorhatnak a medencébe, akiket más terhelő sportoktól eltiltottak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik