Belföld

Ilyet szól Orbán Viktor: „nekünk mindig a szabadság oldalán kell állni”

A Fidelitashoz látogatott a miniszterelnök.

A miniszterelnök a Fidelitashoz látogatott, erről a Facebook-oldalán szombaton 17 fotó, vasárnap reggel pedig már az alább látható videó is árulkodott.

A felvételen – ez azért jelképes – a Miniszterelnök Úr belép, és csak utána kopog. A meglepett fiatalok közül valaki viccesen megkérdi: „ki kopog”?

Na, de nem is a belépő az érdekes, hanem ami elhangzik a videóban. Orbán Viktor azt mondja, arra van szükség (itt és most), hogy nemzeti érzelmű fiatalok ráébredjenek arra, hogy egy fontos pillanat előtt állunk. Igen, a választásokra céloz ezzel. Na de a lényeg most jön:

Fiatalok szabadság nélkül – olyan nincsen. Tehát nekünk mindig a szabadság oldalán kell állni.

Vagy újra a Liberális Internacionálé alelnökének érezte magát egy pillanatra a fiatalos közegben, vagy nem tudjuk, mi történhetett, de mindez különösen bizarr (többek között) annak fényében, hogy épp a napokban kezdték el kiküldeni az 50 ezres büntetésről szóló határozatokat azoknak, akik részt vettek a diáktüntetéseken. (Lehet, hogy ők a KRESZ szerint a rossz oldalára álltak a szabadságnak?)

Az viszont tényleg meglepő, hogy a 40 másodperces videóban nem hangzik el a migráns, a Soros és az ENSZ szavak egyike sem.

A fiatalokkal közösen kell megvédenünk Magyarországot. A tét az ő jövőjük.

A fiatalokkal közösen kell megvédenünk Magyarországot. A tét az ő jövőjük // We have to protect Hungary with the young generation. Their future is at stake.

Közzétette: Orbán Viktor – 2018. március 24.

Kiemelt kép: Orbán Viktor/Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik