Belföld

A nap legfontosabb hírei – 2018.02.02.

Hemzsegtek a szabálytalanságok Rogánék letelepedési kötvényprogramjában, büntetőügy lehet: több esetben is szabálytalan volt a letelepedési kötvényüzletben részt vevő vállalkozások engedélyezési eljárása.

Lázár szerint a választási kampányt akarják befolyásolni a Tiborcz-üggyel: magyarázatot vár az OLAF-tól és az Európai Bizottságtól.

Fucsovics vereséggel kezdett Belgiumban: az első számú magyar teniszező nem tudta átmenni az Australian Openen mutatott formáját.

Bárkiből lehet ideális képviselőjelölt, csak középkorú legyen: a Ténygyár és a ZRI Závecz Research közös kutatása.

Bemutatta az Magyar Honvédség legfrissebb szerzeményeit, két Airbus 319-s utasszállító repülőgépet: de mi köze ezeknek Putyinhoz?

Az Európai Bizottság elutasítja, hogy a magyarok kevesebb családi pótlékot kapjanak Ausztriában: ahol valaki járulékot fizet, ott jogosult az ellátásra.

Távozik Rogán bizalmasa az Eximbankból: viharsebesen váltják egymást a vezetők a Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági minisztériumának felügyelete alá tartozó Eximbank Zrt. élén.

Bödőcs Tibor Orbán-paródiája miatt figyelmeztettek egy felvidéki magyar rádiót: a szlovák médiafelügyelet egyetlen magyar tagjának egyetértésével.

Készenlét az utakon: veszélyes hóra figyelmeztetnek a hétvégén. A hétvégén visszatér a tél.

Az OMSZ vezetője szerint a többség az életérzésért áll mentőnek. A főigazgató cáfolta, hogy bárkit köteleztek volna arra, hogy munkaidejük után ott maradjanak és a munkahelyüket kifessék.

Bíróságra került a CEU-ügy: az Európai Bizottság szerint túlságosan korlátozza a magyar kormány a felsőoktatási intézmények működését.

+1

2017 magyar pornófővárosa Dombóvár lett. . Tolna megye második legnagyobb városában kerestek a legtöbben szexre az interneten a Google adatbázisa szerint.

Kiemelt kép: MTI/Ujvári Sándor

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik