Belföld

Újra leáll az Ügyfélkapu, megint “jön” a 2.

24.hu
24.hu

2010. 03. 05. 14:45

Az érintett felhasználók levelet kaptak, amelyben visszajelzéseket kérnek az esetleges hibákról.
Már nem átállásról, hanem próbaüzemről van szó.

A levél és a leállásra figyelmeztető felhívás azért meglepő, mert a minapi kudarc után az infokommunikácóért felelős kormányzati emberek egyöntetűen azt mondták, nem közlik az újabb “frissítés” dátumát, nehogy támadás érje a rendszert. Az mindenesetre örvendetes, hogy az üzemeltető partnerként kezeli a felhasználókat, bár ebben nyilván nagy szerepe volt annak a nyílt levélnek, amelyet a Magyar Könyvelők Országos Egyesülete intézett a Miniszterelnöki Hivatalhoz.

Íme a levél!

Tisztelt Felhasználónk!

Tájékoztatjuk Önt, hogy 2010. március 1-én 01.05-kor a megújult Magyarország.hu, valamint az Ügyfélkapu portálrendszert próbaüzembe helyeztük.
A tapasztalt letöltési hibák miatt úgy döntöttünk, hogy a rendszert visszaállítjuk a régi – Ön által eddig megszokott – felületre.
A próbaüzem keretében, hétfőn tapasztalt dokumentum- és az oldalletöltési problémákat időközben megszüntettük.

A hét végén újra megnyitjuk az új portál és Ügyfélkapu felületét, ezért

* 2010. március 5-én (pénteken) 20.00 órától március 6-án (szombaton) 8:00 óráig a rendszer szolgáltatásai az átállítás miatt nem lesznek elérhetőek, ezt követően
* március 6-án 8:00 órától március 7-én (vasárnap) 14:00-óráig folytatjuk az új rendszer próbaüzemét.

Kérjük Önt, – ha segíteni kívánja munkánkat, – a tervezett próbaüzem alatt szíveskedjen megküldeni számunkra a rendszer használatával kapcsolatos hibákat a KÜK 189-es hívószámán vagy az info@magyarorszag.hu e-mail címen.

Köszönettel vesszük bármely ez irányú közreműködését. A tapasztalatok alapján fogunk dönteni arról, hogy az új portálfelület próbaüzemét fenntartjuk-e a következő időszakra, vagy visszaállítjuk a régi portálfelületet.

Mindezekkel garanciát kívánunk teremteni arra, hogy – leszámítva az átállás szükségszerű időtartamát – folyamatosan használni tudja Tisztelt Felhasználónk a rendszer által nyújtott szolgáltatásokat.

Tisztelettel:

a Központi Rendszer Üzemeltetője

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.