Élet-Stílus

„Lehetnék egy kávézóban ugyanilyen szőke hajjal és megcsinált cicikkel, akkor is lekurváznának”

Mohos Márton / 24.hu
Sunny Herrera
Mohos Márton / 24.hu
Sunny Herrera
Pornográfia: olyan álló- vagy mozgóképi alkotás, amely szexuális tevékenységet ábrázol, nemi izgalom elérésének céljából. Tehát: az emberek szürkezónás kizsákmányolása, testük árucikké alacsonyítása vagy a nők önrendelkezési joga saját testükhöz és szexualitásukhoz. A két véglet között találhatunk néhány megfejtést, az XVideos és Pornhub után látogatottságát tekintve nyolcadik helyig felkapaszkodott felnőttfilmes oldal pedig abban segít, hogy a felhasználók kezébe adja az ítélet jogát. Magyar erotikus tartalomgyártókat kérdeztünk, az ő életükre hogyan hatott az OnlyFans hazai térnyerése.

Hallott a párról, akiket hét éven keresztül kameráztak, így láthattuk, ők hogyan kamerázták magukat életük legintimebb pillanataiban? Az álomszerű helyzet első szintjén fiatal és gazdag, szexvideókat gyártó alkotókat láthatunk, a Hörcher Gábor dokumentumfilmes által forgatott második szinten pedig egy súlyosan bántalmazó kapcsolat hétköznapjait. És azokra emlékszik, akik az előbb említett Emmához és Eddie-hez hasonlóan a kamerák mellett egy harmadik felet is beengednek a hálószobájukba?

LÉPJ BE A FOLYTATÁSHOZ!
Változunk. Csatlakozz hozzánk! Regisztrált olvasóink mostantól exkluzív hírleveleket, cikkeket olvashatnak, mint ez is. És ez csak a kezdet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik