Szórakozás

Szexi fotói miatt tiltották ki a templomból az amerikai anyát

Kitiltottak a templomból egy 39 éves, négygyermekes anyát, miután kiderült, abból él, hogy erotikus fotókat és videókat árul az OnlyFans-en. Szerinte a szexualitás és a hit járhatnak kéz a kézben.

Az oregoni Holly Jane Johnston sokáig élt kettős életet. A 39 éves nő átlagos, hétköznapi anyaként nevelte négy gyerekét és minden héten templomba járt, miközben bikinis, fehérneműs és meztelen fotóit árulta az interneten – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Holly Jane (@holly.jane.johnston) által megosztott bejegyzés

Miután kiderült a titka, a mormon egyházhoz tartozó Johstont többször is felszólította a püspöke, hogy hagyjon fel az OnlyFans-es pénzkeresettel, ám a nő erre nem volt hajlandó, ezért kitiltották a templomból.

Johnston szerint igazságtalanul bántak vele, hiszen vallása előírásait betartja, soha nem ivott például alkoholt, az ideje nagy részt pedig a gyerekinek és a vallásnak szenteli.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Holly Jane (@holly.jane.johnston) által megosztott bejegyzés

A vetkőzéssel azonban nem hajlandó felhagyni, mert egyrészt ezt szereti csinálni, másrészt pedig sok pénzt keres vele, akár 40 ezer dollárt (több mint 14 millió forintot) havonta.

„Meztelenül állok modellt és erotikus videókat készítek, nincs ebben semmi illegális. A püspök nem bíró és nem esküdtszék, nem ítélkezhet fölöttem és nem szabályozhatja az életemet. Az egyház döntött úgy, hogy amit csinálok, az rossz, nem az Isten.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik