Szórakozás

Kitagadta családja a nőt, amikor egy rokon elküldte nekik a meztelen fotóit

Kayla Jade East Ausztrália egyik legfelkapottabb felnőttartalom-gyártója. Már karrierje első évében több mint egymillió ausztrál dollárt keresett, ám sikerért súlyos árat kellett fizetnie.

A 29 éves Kayla Jade East két éve döntött úgy, hogy szerencsét próbál az előfizetéses OnlyFansen, ahol felnőtt tartalmakat oszt meg magáról – írja a Daily Star.

Azt mondja szereti a munkáját, amiben sikeres is. Rövid idő alatt legkeresettebb nők közé tartozott a platformon, már az első évben több mint egymillió ausztrál dollárt (közel 230 millió forintot) keresett. Tudta, hogy előbb utóbb a családja és a barátai is meg fogják tudni, mivel keresi a kenyerét, és minél sikeresebb, annál nagyobb ennek a veszélye.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kayla East (@kaylajadeeast_) által megosztott bejegyzés

Hamarabb lepleződött le azonban, mint gondolta. Méghozzá úgy, hogy egyik rokona előfizetett az oldalára képernyőmentéseket csinált a legdurvább fotóiról, majd beküldte azokat a családi csevegőcsoportba. Ezt követően több családtagja is végleg megszakította a kapcsolatot a nővel.

Kayla azt mondja, nagyon bántotta, hogy így történt. Egyrészt, amiért a képeit lementő rokon meg sem próbálta felvenni vele a kapcsolatot, másrészt pedig azért, mert ha mindenképpen erre a lépésre szánta el magát, elég lett volna, ha elmondja mit tudott meg, vagy szolidabb fotókat is küldhetett volna a családnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kayla East (@kaylajadeeast_) által megosztott bejegyzés

Kayla hozzáteszi, amit a rokon csinált, nem csak illegális, de nagyon akarnia kellett, hogy megtalálja azokat a bizonyos fotókat, hiszen nem kerülnek rögtön az előfizetők szeme elé, keresni kell őket. A nő azt mondja, bántja, hogy a rokonai pusztán a munkája miatt szakítanak meg vele minden kapcsolatot, de ha így döntöttek, akkor legyen így. Ő úgy gondolja, a sikere megfelelő bosszú.

Nemrég egy másik OnlyFans-modellről is írtunk, aki úgy gondolja, a bevételei után nem kellene adót fizetnie, hiszen a munkája olyan, mint a jótékonyság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik