Élet-Stílus

Kirúgták a haditengerészettől, mert OnlyFansre posztolt pikáns, egyenruhás képeket

NIKOLAS KOKOVLIS / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP
NIKOLAS KOKOVLIS / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Az OnlyFans miatt kellett elhagynia a brit Királyi Haditengerészetet egy 21 éves férfinak, miután kiderült, hogy explicit képeket és videókat közölt magáról, amelyek egy részét a HMS Prince of Wales hadihajó fedélzetén készített.

A Sunnak nyilatkozó Zak Blackman még 2020-ban csatlakozott a haditengerészethez, ahol 1500 fontos (660 ezer forintos) fizetésért dolgozott. Hogy kiegészítse a túl alacsonynak talált bért, rendszeresen készített magáról az explicit tartalmairól ismert OnlyFansre képeket és videókat, amely sokkal jövedelmezőbbnek tűnt a haditengerészetnél:

havonta 20 ezer fontot, azaz közel 8,8 millió forintot keresett a tartalmaival.

A férfi akkor bukott le, amikor kollégái tudomást szereztek a mellékes „állásáról”. Döntés elé állították: vagy törli a képeket és felhagy az OnlyFansszel, vagy kirúgják. Blackman erre nem volt hajlandó, így távoznia kellett. Úgy fest, anyagilag tényleg kifizetődött a váltás, nemrég ugyanis leigazolta egy ügynökség, és a férfi nem csekély önbizalommal nyilatkozott új életéről, amelyből kiderült, hogy nem teljesen engedte el a haditengerészeti vonalat sem, igaz, teljesen más szempontból műveli, mint eddig:

Most már milliomos vagyok, épp Lamborghinit készülök venni, és beköltöztem egy penthouse-ba Manchesterben. Remélem, néhány év alatt keresek annyi pénzt, hogy visszavonulhassak. Óriási a kereslet szexi egyenruhás képekre, amit én is csinálok.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zak Blackman (@zak.blackman) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik