Szórakozás

Kiakadt az OnlyFans-modell, amikor megtudta, egy közeli rokona is az előfizetője

Felfordult az erotikus fotóiból és videóiból élő nő gyomra, amikor megtudta, egy közeli rokona is előfizet a szolgáltatására. Amikor rákérdezett, a férfi a lehető legrosszabb kifogással állt elő.

Ahogy a legtöbb OnlyFans-modell, a 27 éves Sharna Beckman is abban a hitben élt, hogy a követői vadidegen férfiak, akikkel jó eséllyel sohasem találkozik a valóságban, de tévedett. A fiatal nő nemrég felfedezte, hogy az egyik közeli unokatestvére két hónapja előfizet a csatornájára és rendszeresen nézi erotikus tartalmait – írja a Yahoo lifestyle című bulvárportál.

Sharna azt mondja, megdöbbent, amikor megpillantotta az előfizetői között a harmincas évei elején járó férfi nevét, akivel együtt nőttek fel, és akivel manapság is rendszeresen találkoznak a családi összejöveteleken. Amikor Sharna kérdőre vonta, az unokatestvér a lehető legátlátszóbb magyarázattal állt elő.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @sharnabeckman

A férfi azt mondta, valójában nem ő, hanem egy barátja nézi Sharna tartalmait, csakhogy ez a bizonyos barát házas, ezért nem használhatja a saját nevét és bankkártyáját. Sharna elmondta neki, hogy egy szavát sem hiszi, majd megszüntette az unokatestvére előfizetését, majd az összes létező kommunikációs csatornán letiltotta.

Nem értem, miért fizetett elő a csatornámra és miért használta a saját nevét. Azt akarta, hogy tudjam, hogy ő az? De akkor mire számított, mi fog történni?

Sharna azt mondja, az incidens óta mindig talál valami kifogást, hogy ne kelljen elmennie azokra a családi eseményekre, melyeken az unokatestvére is ott van. Úgy döntött, a családból senkit avat be a történtekbe, mert nem szeretne kínos jeleneteket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik