Tech

Náci gúnyát ölthetünk az új Call of Dutyban

Idén novemberben érkezik a Call of Duty legújabb része, ami kilenc év kihagyás után ismét a II. világháborúba repíti a játékosokat, és a Game Informerben megjelent információk szerint ezúttal náci gúnyát is ölthetünk, legalábbis egy küldetés erejéig.

A Call of Duty: WWII ugyan csak az ősz végén kerül a boltok polcaira, de a neves videojátékos szaklap, a Game Informer legújabb száma már most címlapsztoriban foglalkozik a közelgő lövöldözős játékkal, és az amerikai magazin cikkéből kiderül, hogy a II. világháborúban játszódó program egyik küldetésében náci egyenruhát ölthetünk magunkra.

Habár egyes rajongók régóta szajkózzák, hogy az ilyen játékokban nemcsak a szövetségesek, de a tengelyhatalmak oldalát is illenék bemutatni, de az új CoD-ban továbbra sem erről van szó. A The Wolf’s Den című küldetésben álruhaként ölthetünk magunkra náci uniformist, és így kell beszivárognunk egy német bázisra, ahol ellenséges katonákkal is interakcióba kerülünk. A küldetésünk sikere pedig azon múlik, mennyire tudjuk elhitetni magunkról, hogy valóban német tisztek vagyunk.

Galéria
Forrás: Activision

A fejlesztők ennél sokkal többet nem árultak el a ránk váró feladatról, de a Game Informer beszámolójából az is kiderül, hogy ez a küldetés nagyban eltér majd a többi missziótól, és különleges eszközök és technikák bevetésére lesz szükség, hogy sikeresen teljesíthessük a halálos macska-egér szituációt.

A Call of Duty: WWII kampánya teljes egészében a II. világháború európai hadszínterein fog játszódni: első küldetésünk a D-nap túlélése lesz, ahol a fegyveres részek mellett brutális közelharcokban is részt kell majd vennünk. Emellett bejárjuk Franciaországot, a britekkel szövetkezve kell majd megállítani egy német vonatot, és a Rajnán keresztül kell majd bejutnunk Berlin romjai közzé.

Minden, amit az új Call of Dutyról tudni lehet
Összeszedtünk minden információmorzsát a novemberben érkező II. világháborús játékról.

A II. világháborús CoD november 3-án jelenik meg hivatalosan, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, és a hagyományos egyjátékos kampány mellett természetesen tartalmazni fog egy masszív többszereplős részt, illetve visszatér a népszerű Zombie játékmód is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik