Tech

A legendás második részt idézi az új Call of Duty

Habár az Activison külön sajtótájékoztatót nem rendezett a Los Angeles-i E3 játékexpón, az új Call of Duty azért megmutatta magát, méghozzá a többszereplős részével, ami a sokak által máig imádott, 2005-ös Call of Duty 2-t juttatta az eszünkbe.

Április vége óta hivatalos, hogy a menetrendszerűen érkező új Call of Duty idén a II. világháborúba repíti vissza a játékosokat, és a szimplán csak WWII-re keresztelt játékból korábban már kaptunk egy kifejezetten látványos előzetest, ami elsősorban a single player részre koncentrált.

Az E3-on viszont a program többszereplős része került az előtérbe, és először a Sony sajtótájékoztatóján kaptunk egy meglehetősen lendületes videót, amiben két és fél percen keresztül csodálhatjuk az ősszel érkező játék multijának leglátványosabb pillanatait.

A Call of Duty: WWII-t kiadó Activision külön rendezvényt ugyan nem tartott, de tegnap este azért közzétettek egy másik mozgóképet is, amiben nem látványosan megrendezett és összevágott jeleneteket kapunk, hanem rendes gameplay videót egy játékos szemszögéből.

A közel negyedórás összeállítás jól megmutatja, hogy pontosan mire számíthatunk majd november 3-án (ekkor jelenik meg a játék Xbox One-ra, PS4-re és PC-re), és a képsorokat nézve megcsapott minket a nosztalgia, hiszen a modern játékelemek ellenére a videó többször is a legendás második részt idézi – és ez jó hír, nagyon jó hír.

Minden, amit az új Call of Dutyról tudni lehet
Összeszedtünk minden információmorzsát a novemberben érkező II. világháborús játékról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik