Tech

Tudtad, hogy magyarok csinálják a világ legmenőbb videóit?

Milliók játszanak olyan népszerű videojátékokkal, mint a Call of Duty egyes részei, az aktuális Assassin’s Creed epizódok, vagy éppen a lengyelek által fejlesztett zseniális The Witcher 3: The Wild Hunt. Ugyanakkor csak kevesen tudják, hogy a népszerű alkotásokhoz köthető látványos és szemkápráztató videókat rendre egy magyar csapat készíti. Mutatunk is a munkáikból egy remek kis ízelítőt!

A 2002-ben, Andrew G. Vajna és Rabb Sándor Alex által alapított, nagyjából 270 főt foglalkozató Digic Pictures főleg 3D-s animációk, illetve CGI jelenetek készítésével foglakozik (dolgoztak a Terminátor 3: A gépek lázadása egyes jelenetein is), de leginkább akkor láthatjuk a munkáikat, ha leülünk egy népszerű videojáték elé.

A magyar csapat az elmúlt években olyan népszerű programokhoz készített videókat, mint a Mass Effect 3, a Halo 4, az Assassin’s Creed-széria több epizódja, a The Witcher 3: The Wild Hunt, a Watch Dogs, a Final Fantasy XV, az Uncharted 4: A Thief’s End, a Kevin Spacey-t főellenségként felvonultató Call of Duty: Advanced Warfare vagy éppen a tavaly megjelent Call of Duty: Infinite Warfare.

A Digic Pictures – nagy valószínűség szerint – jelenleg is számos népszerű videojáték kedvcsinálóján dolgozik, a YouTube-csatornájukon pedig felbukkant egy valamivel több, mint két perces összeállítás, amiben a 2015-2016-os munkáik legjobb pillanatai vannak összevágva.

Ha pedig ennyi nem elég, akkor érdemes ellátogatni a YouTube-ra, ahol hosszan lehet csemegézni a csapat munkái között, majd tátott szájjal bámulni, hogy a magyar srácok és lányok milyen látványos, jól megrendezett és összevágott videókat raknak össze a világ legnépszerűbb videojátékai mellé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik