Tech

Magyarok is dolgoztak a II. világháborús Call of Duty ütős előzetesén

Új előzetessel jelentkezett az idén novemberben érkező Call of Duty, ami hosszú szünet után ismét a II. világháborúba repíti vissza a játékosokat. A kedvcsináló videó ezúttal a ránk váró történetre koncentrál, és a látványos összeállítás különlegessége, hogy rengeteg jelenetet a hazai Digic Pictures készített.

A Call of Duty: WWII főhőse Red Daniels közlegény, aki a D-napon kóstol bele először a háború borzalmaiba. A játékot tető alá hozó Sledgehammer Games fejlesztői korábban az HBO-s Elit alakulat-hoz és a Spielberg-féle Ryan közlegény megmentésé-hez hasonlították játékukat, ezzel is utalva arra, hogy a sztoriban komoly hangsúlyt kapnak a bajtársak (köztük Red zsidó barátja), akikkel az általunk irányított amerikai katona közösen harcolja végig Franciországot, Belgiumot és Németországot.

A játék legújabb előzetese pont ezekre a részekre koncentrál, konkrét játékmenetet nem is láthatunk benne, a hangsúly a történeten van, és már ebből a rövid kedvcsinálóból is kiderül, hogy az üzenet nem nagyon változott az elmúlt években: a háború maga a pokol.

A Call of Duty WWII egyik különlegessége, hogy ezúttal is neves színészek keltik életre (van, aki a hangjával és az arcával, van, aki csak az orgánumával) az egyes karaktereket, többek között Josh Duhamel (Transformers), Katheryn Winnick (Vikingek), Elodie Yung (Daredevil), David Tennant (Dr. Who) és Jonathan Tucker (Westworld).

Minden, amit az új Call of Dutyról tudni lehet
Összeszedtünk minden információmorzsát a novemberben érkező II. világháborús játékról.

A játék érdekessége továbbá, hogy az egyes küldetések között pörgő átvezető videókat a hazai Digic Pictures készítette, és ezen kisfilmekből is láthatunk részleteket a kifejezetten ütősre sikeredett előzetesben. A magyar csapat évek óta készít különböző videókat a legnagyobb játékkiadóknak, dolgoztak például a Halo 4-en és a korábbi Call of Duty epizódokon is, legutóbb pedig akkor írtunk róluk, mikor a Ubisoft közzé tette azt az előzetest, amit ők készítettek az Assassin’s Creed Origins-hez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik