Tech

Magyar felirattal is ütős a Call of Duty előzetese

Mától elérhető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra a világszerte népszerű Call of Dutyszéria legújabb epizódja, ami a keresztségben a WWII alcímet kapta, amiből már rögtön kitalálható, hogy a lövöldözős játék visszatért a gyökereihez és újra a II. világháborúba repíti a játékosokat.

Az új rész főhőse Red Daniels közlegény, aki a D-napon kóstol bele először a háború borzalmaiba. A játékot tető alá hozó Sledgehammer Games fejlesztői korábban az HBO-s Elit alakulat-hoz és a Spielberg-féle Ryan közlegény megmentésé-hez hasonlították játékukat, ezzel is utalva arra, hogy a sztoriban komoly hangsúlyt kapnak a bajtársak (köztük Red zsidó barátja), akikkel az általunk irányított amerikai katona közösen harcolja végig Franciországot, Belgiumot és Németországot.

A megjelenés alkalmából a hazai forgalmazó magyar feliratot is készített a játék kifejezetten ütős utolsó előzeteséhez, aminek érdekessége hogy a kisfilmben látható jelenetek egy részét a hazai Digic Pictures készítette, hiszen ők feleltek a Call of Duty WWII-ben helyet kapó átvezető videókért.

A magyar csapat évek óta készít különböző kisfilmeket a legnagyobb játékkiadóknak, dolgoztak például a Halo 4-en és a korábbi Call of Duty epizódokon is, legutóbb pedig akkor írtunk róluk, mikor a Ubisoft közzé tette azt az előzetest, amit ők készítettek az Assassin’s Creed Origins-hez.

A legmenőbb magyar videomágusok elmúlt tíz éve valódi sikersztori
Milliók látják a munkáikat minden évben, de sokaknak fogalma sincs arról, hogy magyar szakemberek által készített képsorok peregnek a szemeik előtt.
Olvasói sztorik