Tech

Döglődik a posztolás a Facebookon

Ma reggelre valami megint félrecsúszott a legnagyobb közösségi oldal kódjában, ugyanis képtelenség linkeket megosztani az oldalon hagyományos módon. Ne csodálkozzon, ha csak képeket és panaszkodást lát a hírfolyamban.

A Facebook reggeli hibája főleg azokat érinti, akik szeretik megosztani a számukra érdekes tartalmakat a hírfolyamban: hiába másolunk be egy linket a news feed tetején található posztolós dobozba, a közösségi oldal nem olvassa be a szükséges adatokat. Nem jön se kép, se kísérő szöveg, semmi, csak a linket tudjuk kiposztolni a falunkra – a hibát egyelőre az olyan trükkök sem orvosolják, mint a rakoncátlan linkeket gatyába rázó Facebook Debugger használta.

Forrás: 24.hu

A hiba egyelőre csak a Facebook asztali böngészős verzióját érinti, az Androidon és iOS-en futó alkalmazásban továbbra is tökéletesen működik a linkmegosztás, szóval ha valaki talál egy olyan cikket, amit feltétlenül szeretne megosztani a hírfolyamában, az ne a PC-jén vagy a laptopján próbálkozzon, hanem vegye elő a mobilját.

Ha valaki oldalt üzemeltet, annak sem kell aggódnia, hiszen a probléma egyelőre nem érinti a Facebook-oldalak menedzselésére használt Pages Manager applikációt sem. A program használatával zavartalanul lehet folytatni minden oldal kezelését, amíg a legnagyobb közösségi oldal fejlesztői nem orvosolják a globálisan jelentkező problémát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik