Tech

Már nem csak mobilra tölthetjük le a Netflixes kedvenceinket

Az Androidot és iOS-t futtató okoseszközeink után most már Windows 10-re is letölthetjük a kedvenc sorozatainkat és filmjeinket.

A világ egyik legnagyobb, hazánkban is elérhető streamelős szolgáltatása, a Netflix tavaly novemberben tette lehetővé, hogy előfizetői sorozatokat és filmeket töltsenek le az iOS-es és Androidos applikációjukon keresztül, április 4-én pedig bejelentették és elérhetővé tették a Windows 10-es alkalmazás azon verzióját, ami szintén lehetővé teszi, hogy az asztali- vagy hordozható gépünkre is letölthessük a kedvenceinket.

A forgalmazási jogok miatt a letöltés lehetősége ugyan nem vonatkozik a Netflixen elérhető összes tartalomra, de a kínálat ennek ellenére is jelentős, már a magyar felhasználók is több száz film és sorozat közül válogathatnak.

A letölthető címek között egyaránt megtalálható jó néhány a Netflix legnépszerűbb saját gyártású szériáiból (The Crown, Orange is the New Black, House of Cards stb.), bőven akadnak más sikersorozatok (Breaking Bad, Mad Men stb.) és népszerű hollywoodi filmek is (Django elszabadul, A védelmező stb.).

A letöltést is engedélyező alkalmazás a Windows 10-en futó Windows Áruházból tölthető le egyetlen kattintással, a lehúzott tartalmak egy külön menüpontban kapnak helyet (My Downloads), és az új funkció főleg azon Netflix-felhasználóknak fog örömet okozni, akik az utazásaik során (repülőn, buszon, vonaton) internetkapcsolat nélkül is szeretnék filmezéssel vagy sorozatozással elüti az időt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik