Szórakozás

Szabó Zsófi megmutatta, hogy számára mi a legszebb születésnapi ajándék

Szabó Zsófi és párja még júliusban jelentették be, hogy a színésznő várandós. A terhességet megelőzően inzulinintoleranciát és endometriózist diagnosztizáltak a tévésnél, ami megnehezítette, hogy teherbe essen. Már a lombikprogram elkezdése is szóba jött közte és párja között, amikor végre sikerült megfoganni gyermeküknek.

Megbeszéltük a férjemmel, hogy egész nyáron pihenünk, kikapcsolódunk, és ősszel elindítjuk a lombikprojektet. Azzal nyugtattam magam, hogy ez biztos segítséget jelenthet, s el is engedtem az egészet. Abban a pillanatban, hogy nem görcsöltem ezen tovább, megtörtént a csoda.

– nyilatkozta akkor a színésznő.

Azóta már az is kiderült, hogy gyermekük kisfiú lesz, illetve hogy párja, mióta megtudták, hogy terhes, nyuszi helyett inkább anyanyúlnak becézi őt.

Huszonkilencedik születésnapja alkalmából Instagramon posztolt egy képet a szőke tévés, amin egy csokor virággal látható.

https://www.instagram.com/p/BZVq2vch_w6/?hl=hu&taken-by=szabozsofi

A csokorral nem derül ki, hogy ajándékba szánták-e, Facebookon azonban megmutatta követőinek, hogy számára ezen a jeles napon mi a legszebb ajándék

születendő kisfiának mozgása. 

A legjobb szülinapi ajándék a kisfiam rugdosása egész áldott nap 💙 Hálás vagyok amiért a jóisten vigyáz rám, ránk! Szívből köszönöm a köszöntéseiteket!!!!!! 🙏🏼❤️

Közzétette: Szabó Zsófi oldala – 2017. szeptember 22.

 

 

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik