Szórakozás

Kim Kardashian büszke arra, hogy elfogadták transznemű nevelőapját

Kim Kardashian nevelőapja Bruce Jenner néven született 1949-ben született. Transzneműségéről először 2015-ben nyilatkozott először. Mindennapjait azóta nőként éli, keresztnevét pedig Bruceról Caitlynre cserélte. 

A transzneműekért politizálna Caitlyn Jenner
A pár éve nemváltoztatáson átesett celebritás Trumpra szavazott, de kissé csalódott benne, ezért fel akarja rázni a republikánusokat egy fontos ügyben.

A Kardashian családja életét bemutató K, mint Kardashian című valóságshow lassan tíz éve fut a képernyőkön. Ennek a tíz évnek az értékelésére kérték fel egy interjú során Kim Kardashiant.

Nagyon büszke vagyok arra, ahogy kezeltük az egész helyzetet.

– nyilatkozta transzneműségét felvállaló családtagjáról a celeb, majd hozzátette hogy reméli tudnak segíteni olyanokon akik hasonló dolgon mennek keresztül.

Azt hiszem, hogy ha el tudod mesélni a saját történetedet és azzal segítesz másokon, még akkor is ha ez könnyekkel jár, vagy azzal hogy tényleg saját magadnak kell lenned… mármint ha tudsz tanítani valakinek valamit, akkor azt gondolom, hogy megéri és ez engem büszkévé tesz.

Az interjúból az is kiderül, hogy egyáltalán nem voltak felkészülve ekkora sikerre, mint amekkora még tíz után is kiséri a sorozatot.

(Kiemelt kép: Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik