Szórakozás

Fideszes EP-képviselő asszisztense lett Gáspár Evelin

TV2
TV2
A politikus közvetlen parlamenti asszisztensén keresztül azt üzente: személyes meghallgatás alapján választotta ki a munkára Gáspár Győző lányát az elmúlt években szerzett tapasztalatai és nyelvi kvalitásai okán.

A Blikk szúrta ki, hogy Gáspár Evelin neve felkerült Járóka Lívia fideszes EP-képviselő asszisztensei közé. A lap az ügyben kereste a kormánypárti politikust, akinek a nevében a közvetlen parlamenti asszisztense válaszolt, mondván:

Járóka Lívia személyes meghallgatás alapján választotta ki Gáspár Evelint, a legfőbb érv az elmúlt években szerzett tapasztalatai és nyelvtudásai voltak.

Sajtómegjelenéssel kapcsolatos feladatokat végez Gáspár Evelin és folyamatos, rugalmas a munkakapcsolat.

Járóka – az első roma nő, akit EP-képviselővé választottak, még 2004-ben, és azóta egy hároméves időszakot leszámítva folyamatosan képviselő – egyébként az idén nem került fel a Fidesz–KDNP európai parlamenti listájára. A képviselő korábban közölte, hogy „a jövőben az egyetemi-akadémiai életben folytatja szakmai pályafutását”.

Asszisztensi munkájával kapcsolatban sem Gáspár Evelin, sem szülei nem kívántak nyilatkozni.

Édesapja, Gáspár Győző tavaly óta a Fidesz tagja, és a közelmúltban szintén megfordult az Európai Parlamentben, üzent is Brüsszelből.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik