Szórakozás

Oscar-gála: Áll a bál Meryl Streep ruhája miatt

Nagyon méltatlan sztoriba keveredett a valaha letöbb Oscar-jelölést begyűjtő, most is díjesélyes Meryl Streep: Karl Lagerfeld, a Chanel-divatház vezetője úgy nyilatkozott a színésznő pénzt követelt azért, hogy az ő ruhájukat viselje a vasárnapi esti díjátadón. A Donald Trump által túlértékékeltnek nyilvánított Streep közölte, hogy a divattervező hazudik, és azonnal kérjen bocsánatot.

Pontosabban az történt, hogy – Karl Lagerfeld szavai szerint – a színésznő rendelt a Chaneltől egy ruhát a vasárnap esti gálára, de miután valamelyik tervező pénzt kínált azért, hogy inkább az ő ruhájukat viselje, az ő nagyestélyijét választotta a díjátadóra.

“Miután egy 100 ezer eurós (úgy 30 millió forint értékű – a szerk.) ajándékoztunk neki, kiderült, hogy még nekünk kéne fizetnünk” – mondta Karl Lagerfeld a Women’s Wear Daily-nek. “Adunk nekik ruhákat, készítünk nekik ruhákat, de mi nem fizetünk.”

Zseniális színésznő, de eléggé olcsójános,nem?

– tette hozzá a 83 éves tervező, aki azóta kiadott egy közleményt, melyben elnézést kér, és azt írja, az általa elmondottak inkorrektek voltak, és csakis jót kíván a színésznőnek 20. Oscar-jelöléséhez.

Csak hát ez Meryl Streepnek nem elég.

Szerinte a közlemény általánosságban fogalmaz, és egyáltalán nem segít abban, hogy tisztázza a nevét.

Hazudott, az újság ezt kinyomtatta, én pedig továbbra is várok.

Eddig is nagyon vártuk, vajon erre a gálára milyen beszéddel készül a színésznő, de az eset miatt most azt is borzasztó kíváncsian várjuk, mit visel majd az átadón.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik