Szórakozás

Béres Alexandra: Hülye karrierista nőnek tartottak

A sportoló ma már két kislány édesanyja. Panka lánya hét éves, kisebb gyermeke, Flóra pedig kettő. Béres Alexandra azonban sokat küzdött értük, mindkét baba a lombikprogramnak köszönhetően született meg a többedik próbálkozásra.

Elsőre nem sikerült, de nekem az életemben minden másodszorra sikerült. Évek teltek el, pontosan hét év, amikor nem jött össze a baba. Nagyon sokat kérdezgették akkoriban a médiában, hogy mikor lesz gyerekünk, és én mondtam, hogy mi nagyon szeretnénk, de általában nem hitték el. Legyintettek, hogy hülye karrierista nő, körülbelül ennyit láttak belőlem. Nem tudták, mi van a háttérben, hogy mennyit küzdünk érte

– idézte fel a fitneszedző, aki arról is mesélt, mit érzett, amikor az orvsok azt mondták, sosem lehet férjével közös gyermekük.

Közben elindultak a vizsgálatok, és kiderült, hogy nem lehet közös gyerekünk. Egy ilyen szituáció egy párt vagy nagyon összehoz vagy eltávolít. Nekünk szerencsénk volt, hiszen az első valósult meg, mindig egy egység voltunk. Abban a fél évben, amíg úgy tudtuk, hogy nem lehet közös gyerekünk, Krisztián azt is felajánlotta, hogy egy közeli barátját kérjük fel donornak. Aztán ezt elvetettük, mert bármennyire is fura, én akkor arra jöttem rá, hogy nem gyereket szeretnék, hanem tőle szeretnék gyereket. Ez még jobban összehozott minket.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik