Szórakozás

Lecserélték a Maradj talpon! teljes stábját

A köztévé vetélkedőjének összes munkatársát egyetlen nap alatt rúgták ki. A Maradj Talpon! című műsort augusztus óta új cég gyártja, akik úgy döntöttek, a műsorvezető, Gundel Takács Gábor kivételével mindnekit lecserélnek.

A korábbi gyártó a Show & Game nevű cég volt. Az ő munkatársaikat már nyáron, egyesével megkereste az új gyártó cég, hogy ajánlatot tegyen nekik. A tapasztalt tévések azonban ragaszkodtak a vezetőikhez, így, mivel az idő is szorított, a korábbiak vitték végig a fogatásokat az őszi etapon. A nagy meglepetés az utolsó forgatási napra ma­radt. Miután rögzítették a december 23-i, az idei esztendőre utolsónak szánt adást, váratlanul megjelentek a gyártó cég új munkatársai. Az elmúlt hónapokban ezek szerint azon is dolgoztak, hogy teljesen új stábot toborozzanak. Ekkor már a korábbi megbízott vezetőknek és mindenki másnak mennie kellett. Velük folytatódtak a januári etapok felvételei, és elég nagy fejetlenség alakult ki, hiszen az évek alatt összeszokott stábot nem nagyon tudták pótolni az újak

– mesélte a Bors egyik informátora.

Habár mindezek után Gundel elég kellemetlenül érezthette magát, az MTVA védelmére kelt.

Az Apropó Média augusztus óta gyártja a műsort. Az MTVA a megrendelő, a gyártó cégtől megrendeli a műsort. Hogy a gyártó cég kikkel dolgozik, az az ő döntésük. Stábon belül folyamatosan lehetnek változások.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik