Poszt ITT
AppleMark

Az MTVA szerint minden nőből sárkány lesz

Medvegy Gábor
Medvegy Gábor

újságíró. 2015. 11. 05. 11:38

Nagyjából annyira haladó gondolkodást tanúsítottak Gundel Takács Gábor műsorában, mint egy zsák krumpli.

Nagyjából két órája írtuk meg, hogy mit mondott a kanadai miniszterelnök, amikor megkérdezték, miért van a kormányában ugyanannyi nő, mint férfi. Nem volt bonyolult a válasz: azért, mert 2015 van.

Hogy a magyar állami médiánál milyen évet írnak, arról most nem is szeretnék találgatni, mindenesetre szerdán még az egyik legnépszerűbb műsorukban is nagyjából annyira haladó gondolkodást tanúsítottak, mint egy zsák krumpli. A Comment:com egyik olvasója szúrta ki a Gundel Takács Gábor-féle Maradj talpon vetélkedőben a következő műveltségi kérdést: „párkapcsolatban élő hölgyekénél az idő múlásával jelentkező személyiségváltozás”.

Kapaszkodjanak, mutatjuk, mi a válasz.

Nem szeretném felvenni ezt a tempót, ezért nem kiáltok fel, hogy „anyád is elsárkányosodott-e”, mindenesetre nem cserélnék azokkal a stábtagokkal, akiknél szükségszerű, hogy a párkapcsolatban élő nők az idő múlásával elsárkányosodjanak. Ha mindenképpen szükséges magyarázni a dolgot: persze, előfordul, hogy egy párkapcsolat előrehaladtával változik a benne élők személyisége és viszonya, az „elsárkányosodással” való jópofizás viszont olyan világot fest le, ami kizárólag az egyik felet hibáztatja ezért.

Nagyon vicces, nagyon műveltségi, nagyon közszolgálat.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

3275142 01/17/2018 A young woman at a bus stop in Yakutsk. Bolot Botchkarev/Sputnik
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.