Szórakozás

Csobot Adél: Álmodni sem tudnék jobb apát Bencénél

A fiatal énekesnő nagyon élvezi az anyaságot, és egyelőre nem vágyik vissza a színpadra. Jelenleg minden idejét a kisfiával tölti, de arra nagyon figyel, hogy párja, Istenes Bence továbbra is nőként tekintsen rá – mindez pedig a Bors interjújából derül ki, melyben Csobot Adél mindennapjairól is mesélt.

“Nagyon jó kisbabám van. Nyilván minden anyuka ezt mondja a sajátjá­ról, de nekem tényleg óriá­si szerencsém van. A gyermekem és én is hetek óta végigalusszuk az éjszakákat. Nem vagyok kialvatlan. (…) Huszonnégy órában babázom. Van egy napi ritmusunk, amit igyekszünk tartani. Fontos számomra, hogy rendszer legyen a gyerek életében. Ugyanúgy telnek a napjaim, mint más anyukáké. Főzök, ha van időm, mosok, takarítok, ellátom a babát, szoptatom. Szerencsére Bence és az én anyukám is nagyon édes, segítőkész” – mondta el az egykori x-faktoros, aki elárulta azt is, gyereke apja is nagy segítségére van a baba körüli teendőkben.

“Álmodni sem tudnék nála jobb apát. Zsigerből azt teszi, amit kell. Nem kellett megtanítani fürdetni, pelenkázni vagy épp megfogni a babát. Dicséretre méltóan végzi a feladatokat. Elképesztő természetességgel bánik a gyermekünkkel”

– mesélte Adél, aki arról is beszélt, hogyan sikerült pár héttel a szülés után újra régi formájába lendülnie.

“A nőiességünket minden körülmények között meg kell őriznünk! Lehet, hogy ez most általánosítás, de így gondolom. (…) Ráadásul kapcsolatban élek egy olyan férfival, akit elmondhatatlanul szeretek, így neki is szeretnék tetszeni. (…) Nem vagyok elégedetlen, nincs testképzavarom, alapvetően rendben vagyok magammal. A szülés előtt is láttam, hogyan lehetne még formálni az alakomat, mit lehetne még kihozni magamból, de egyelőre nem ez a legfontosabb az életemben. Talán a genetika, ta­lán a korom az oka, hogy gyorsan leszaladtak rólam a kilók.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik